UZ NJEN DIVLJI PLES SMO SVI ĐUSKALI! Ruslana je jednom pesmom osvojila Evropu, a evo kako danas izgleda ova lepa Ukrajinka (VIDEO)
Ruslana je bila pobednica Eurosonga, Foto: Printscreen/Youtube

pobednica evrovizije

UZ NJEN DIVLJI PLES SMO SVI ĐUSKALI! Ruslana je jednom pesmom osvojila Evropu, a evo kako danas izgleda ova lepa Ukrajinka (VIDEO)

2004. godine Ukrajina se na Eurosongu pojavila tek drugi put

Objavljeno:

Jedna od pobednica Eurosonga koju ljudi pamte je Ukrajinka Ruslana. Ona je u Istanbulu 2004. godine pomela konkurenciju svojom pesmom “Wild Dance”.

Četrnaest godina kasnije, Ruslana je posetila Lisabon i tamo se sastala s delegacijom Ukrajine, a dala je i kratak intervju u kojemu se prisetila svog nastupa i pobede.

“Nazvali su me i pitali želim li ići na Eurosong. Odmah sam pristala. Imala sam odličan tim, odličnu pesmu i, što je najvažnije, ogromnu podršku iz svoje zemlje”, rekla je Ruslana.

Pevačica je i dalje fan Eurosonga, a naglasila je da će i ove godine svim srcem podržati ukrajinskog predstavnika.

2004. godine Ukrajina se na Eurosongu pojavila tek drugi put. Ruslana je postala ogromna zvezda u svojoj zemlji, a nakon Eurosonga se bavila i politikom.

Bonus video:

NIVES CELZIJUS U SEKSI CRVENOM KOSTIMU: Apsolutno ništa nije prepustila mašti, a ono što se vidi u ogledalu zapaliće muškarce!

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.