NATAŠU SAM OBOŽAVAO, NIJE ME ZANIMALA NJENA PROŠLOST! Luka nakon svega EMOTIVNO o braku sa pevačicom (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

afera meseca

NATAŠU SAM OBOŽAVAO, NIJE ME ZANIMALA NJENA PROŠLOST! Luka nakon svega EMOTIVNO o braku sa pevačicom (VIDEO)

- Ja sam u brak ušao iz ljubavi, nije me zanimala njena prošlost, sebe sam celog dao, i opet bih isto učino - kaže Lazukić

Objavljeno:

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, koja ga je optužila za prebijanje, u programu Hepi televizije izneo je svoju stranu priče.

On tvrdi da Natašu nije tukao, iako ga je napadala dva puta, kao i da je samo "sklonio od sebe".

- Legao sam da spavam. Nataša me grubo, histerično probudila iz sna, u želji da nastane svađa - pričao je Lazukić

- Poruke koje je ona našla, ako ih je našla, nemaju nikakvu konotaciju koja ukazuje na prevaru. Ona ima šifru mog telefona. Neko ko daje šifru telefona nema šta da krije - kazao je on.

- Nataša me je napala, ja sam je sklonio od sebe, nastavila je, sklonio sam je od sebe drugi put - ispričao je on, a na pitanje kako izgleda "sklanjanje od sebe" kazao je da je "odgurnuo na krevet".

Posle svađe je nastavio da spava, priznao je.

- Očigledno je Nataša sačekala da odem iz kuće da organizuje ovu medijsku hajku. Nataša je majka moga deteta, i ne mogu da verujem da je uopšte moguće da na jedan ovakav način napravi ovakav spektakl.

- Ja sam Natašu voleo, ja sam Natašu obožavao - kazao je on, a na pitanje kada je prestao da voli kaže da se to desilo kada je shvatio da je sposobna za ovakvo nešto.

- Ja sam u brak ušao iz ljubavi, nije me zanimala njena prošlost, sebe sam celog dao, i opet bih isto učino - kaže Lazukić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.