LUKAS O LAZUKIĆU: Meni rekli priznaj ili ideš u ZATVOR, a njega pustili da se brani sa slobode, U ČEMU JE RAZLIKA?!
Aca Lukas se pita šta je sa našim tužilaštvom i zašto je Lazukić pušten da se brani sa slobode, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PITANJE TUŽILAŠTVU

LUKAS O LAZUKIĆU: Meni rekli priznaj ili ideš u ZATVOR, a njega pustili da se brani sa slobode, U ČEMU JE RAZLIKA?!

On je javno pitao "šta se to dešava sa našim tužilaštvom" i rekao kako će se on sam izboriti i da samo on zna kako mu je

Objavljeno:

- Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. Ali Luka Lazukić, čovek koga ne poznajem i protiv koga nemam ništa, a za koga Nataša Bekvalac tvrdi da ju je pretukao je priveden otišao na informativni razgovor, dao je izjavu i onda je pušten da se brani sa slobode. Koja je razlika između mog slučaja i slučaja supruga Nataše Bekvalac? Evo čekam da mi neko objasni - upitao je Aca Lukas.

On je u intervjuu za Prvu rekao da Lazukić nije još osuđen, a daje izjavu.

- Čovek je dao izjavu a još nije osuđen. A kako bih dao ja izjavu iz pritvora? Meni su rekli ili ideš u CZ 30 dana ili priznaješ. Ja sam tada shvatio da mi je bolje da priznam. Kako bih dao bilo kakvu izjavu iz pritvora - rekao je Lukas napominjući da osuđuje svaku vrstu nasilja, posebno nad ženama.

Luka optužuje natašu za lažno prijavljivanje
Luka optužuje natašu za lažno prijavljivanje foto: Dragan Udovičić

On je istakao da sad ne može da dokaže da je nevin kad je već osuđen.

- Imam zabranu prilaska godinu i po dana. Eto tako sam je "prebio" da smo se viđali zbog deteta na njen pristanak - rekao je Lukas i još jednom upitao u čemu je razlika između njega i Luke Lazukića?

Lukas je otkrio da se još nije sudski razveo.

- Nisam Sonju nikad pitao zašto je to uradila, zašto me je prijavila... Šta da mi kaže. Prešao sam preko toga, dete je najbitnije. A svom detetu ću sve objasniti kada poraste i kada za to dođe vreme - rekao je Lukas.

On je javno pitao "šta se to dešava sa našim tužilaštvom" i rekao kako će se on sam izboriti i da samo on zna kako mu je.

- Samo ja znam kako mi je... Samo ja znam kako mi jer jer ne mogu da radim svoj posao jer sam odbijen za američku vizu jer sam osuđen - rekao je Lukas.

Bonus video KARLEUŠA KAO SVETSKA ZVEZDA POSLE ODLOŽENOG ROČIŠTA SA CECOM: Žao mi je, bila sam spremna! SA LJUDIMA KOJI SU SKLONI NASILJU NIKAD NE ZNAŠ KAD ĆE DA OKINE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.