Luka NIJE OVO PRVI PUT URADIO NATAŠI! Sve je počelo kad je ona OSTALA U DRUGOM STANJU!
Nataša Bekvalac nakon što je pretukao suprug Luka Lazukić, Foto: Zorana Jevtić

ŠOKANTNI DETALJI

Luka NIJE OVO PRVI PUT URADIO NATAŠI! Sve je počelo kad je ona OSTALA U DRUGOM STANJU!

Nataša nije želela da prihvati činjenicu da je Luka vara dok je trudna

Objavljeno:

Vest da je pop zvezdu Natašu Bekvalac brutalno pretukao suprug Luka Lazukić nakon što je pevačica u njegovom telefonu pronašla prepisku sa drugim devojkama odjeknula je u javnosti poput bombe. Ubrzo potom usledio je novi šok. Naime, kako je "Alo!" ekskluzivno pisao, Nataša je rešila da stavi tačku na brak dug sedam meseci nakon što je shvatila da joj Luka nije veran, ali i da duguje veliku sumu novca. Međutim, Lazukić je Natašu varao ne samo u poslednjih nekoliko nedelja već i dok je bila trudna.

- Nataša i Luka su počeli da se zabavljaju neposredno nakon što se ona razvela od Ljube, a prvih nekoliko meseci njihova ljubav je bila kao iz bajke. Stalno su izlazili zajedno i posećivali najpopularnija mesta u gradu, a u prvih nekoliko meseci putovali su na Ibicu, u Ženevu, Amsterdam, a Luka je čak pratio Natašu na nekoliko njenih nastupa. Zaista se nisu razdvajali, a oboje su bili zaljubljeni kao nikada do sada - započinje priču za "Alo!" izvor blizak pevačici i objašnjava da su problemi nastali već tokom Natašine trudnoće.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

- Kada je Nataša ostala u drugom stanju, sve je lagano počelo da se menja. Tokom prvih meseci Nataša je išla sa Lukom svuda, a kako je trudnoća odmicala, sve više je želela da vreme provodi kod kuće, uz supruga. Umesto toga, vrlo brzo je shvatila da će najlepši period svog života provesti sama - kaže naš izvor i objašnjava da su joj u tim trenucima jedino pomagale sestre i članovi najbliže porodice.

- Bilo je potresno gledati trudnu Natašu kako sa stomakom do zuba sama sedi kod kuće dok se Luka provodi ko zna gde i ko zna sa kim. On je nakon svadbe nastavio da vodi momački život, svako veče je izlazio sa kim je hteo i dolazio kada je hteo. Nataši je, naravno, to smetalo, ali nije htela previše da mu zvoca, jer se nadala da će se stvari vratiti u normalu kada se bude porodila.

Luka Lazukić
Luka Lazukić foto: Vladimir Sporčić

Jednostavno, nije želela da prihvati činjenicu da je Luka vara dok je trudna - nastavlja naš izvor i dodaje da su tek nakon porođaja počeli ozbiljni problemi.

- Već tokom poslednjih meseci trudnoće do Nataše su stizale glasine da joj Luka nije veran. Ljudi su ga viđali po gradu u društvu raznih devojaka, a on se nikada nije trudio da bude diskretan u svojim noćnim izlascima. Međutim, u jednom trenutku je prestao da se krije i pred Natašinim prijateljima, pa je sa raznim devojkama dolazio na mesta gde izlaze njeni bliski ljudi. Sve je to stizalo da Nataše, a svaki put kada bi ga ona pitala za neku novu devojku, Luka se pravdao time da su mu to drugarice - kaže naš izvor i objašnjava da je prepiska koju je Nataša kobne noći našla u Lukinom telefonu bila samo povod za žestoku svađu.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić foto: Damir Dervišagić

- Jednostavno, njoj se tada sve skupilo. Nekoliko dana pred Uskrs imali su žestoku svađu kada je Nataša otkrila da je Luka u dugovima do guše. Jedva su se pomirili i izgladili odnose, a umesto da stane i da se zamisli, on je nastavio po starom. Ponovo je pijan i u pola noći dolazio kući, a Nataša to jednostavno nije mogla da podnese. U trenutku kada joj je njegova podrška bila neophodna, kada su oboje morali da vode računa o bebi, Luka je digao ruke od nje i bebe. Te kobne večeri je pronašla nekoliko poruka u njegovom telefonu, a kada se konačno sama uverila da je tačno ono što su joj mesecima prijatelji govorili, rešila je da se suoči sa njim jednom zasvagda. Probudila ga je i odmah su počeli da se svađaju, a ostatak priče je svima poznat - završava priču za "Alo!" izvor blizak pevačici.

Nataša i dalje ima Lukine fotografije na Instagramu

Iako se Nataša tokom zabavljanja sa Lukom trudila da vezu drži što dalje od javnosti, ipak je nekoliko zajedničkih fotografija objavila na Instagramu. Nakon incidenta, fotografije Luke i Nataše i dalje su na njenom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: ESPRESO HELIJUM: Nevena Božović na helijumu je nešto najsmešnije što ćete danas čuti!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.