LUKA DUGOVAO OZBILJAN NOVAC, Nataša nije imala pojma: Odmotava se klupko problema koji su doveli do SKANDALA
Nataša nije imala pojma o Lukinim dugovima, Foto: Dragana Udovičić

ŠOKANTNO!

LUKA DUGOVAO OZBILJAN NOVAC, Nataša nije imala pojma: Odmotava se klupko problema koji su doveli do SKANDALA

Pevačica Nataša Bekvalac danima ne izlazi iz kuće, nakon nasilja koje je pretrpela od strane supruga, Luke Lazukića u njenom stanu na Dedinju

Objavljeno:

Luka Lazukić, IT stručnjak teško se mirio sa činjenicom da ga je žena uhvatila u prevari, a poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su samo tazlog da Bekvlačeva traži objašnjenje od supruga. Kako nije mogao da nađe opravdanje, Lazukić je udarao Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Luka duguje sumu od oko 50.000 evra raznim ljudima po Beogradu, a zbog toga je došlo do svađe sa Natašom, nekoliko dana pred fizički kontakt. Naime, pevačica je saznala da Lazukić ima ozbiljne dugove, pa su se pred Uskrs zbog toga i posvađali. Luka je pre nekoliko meseci prodao stan na Novom Beogradu, koji je bio u njegovom vlasništvu, a kako saznajemo, Nataša o tome nije imala pojma.

- Ona tek sad shvata koliko zapravo nije ni poznavala svog muža. Isplivale se neke priče za koje ona prvi put čuje. Koliko znam, Nataša nije imala pojma da Luka uopšte poseduje taj stan na Novom Beogradu, izjavio je blizak izvor.

Nataši nije govorio da ima ozbiljnih finansijskih problema, niti je ona doskoro bila upućena u te priče. On je pre nekoliko meseci rešio da proda stan u Novom Beogradu da bi se nekako iščupao iz finansijskih problema. Nikome nije govorio da je to uradio, pa mislim da ni njegovi roditelji nisu upućeni u celu priču - otkriva izvor.

S druge strane, pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je preko godinu dana živela sa čovekom koji je nasilnik.

- Nataša je sada fokusirana isključivo na ćerke Katju i Hanu i pokušava da ostane pribrana. Jedno je sigurno, ona mu neće oprostiti ovo što je uradio, dodaje izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.