SLAVLJE KOD SEKE ALEKSIĆ: Posle uspešnog koncerta odlučila da ČASTI Jakova, Veljka i sebe! I TO KAKO!
Seka Aleksić, Foto: Dragana Udovičić

proslavlja

SLAVLJE KOD SEKE ALEKSIĆ: Posle uspešnog koncerta odlučila da ČASTI Jakova, Veljka i sebe! I TO KAKO!

Neverovatan potez!

Objavljeno:

Seka Aleksić u subotu uveče održala je spektakularan koncert u „Štark Areni“, za koji su pripreme trajale mesecima, pa je rešila da nagradi sebe, ali i supruga Veljka Piljikića, koji je i inicirao i organizovao ovaj događaj.

Folk pevačica će za nekoliko dana otputovati na svoju omiljenu destinaciju - Tajland.

Seka je posle beogradskog koncerta bila prezadovoljna, ali i umorna, tako da je u razgovoru sa Veljkom začas došla na ideju da uskoro otputuju.

❤️ ? @vucicevici #sekaaleksic

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

- Ona je uložila ogroman trud u ovaj koncert. Za nastup koji je trajao tri sata pripremala se bukvalno šest meseci. Zaista je dala sve od sebe da bude savršeno - od repertoara i interpretacije do koreografije. Vodila je računa o svakoj sitnici, a pritom je sve vreme paralelno imala i uobičajene nastupe po diskotekama, i vodila računa o sinu Jakovu. Zato se sada oseća potpuno ispražnjeno i neophodan joj je odmor, ali i beg od medijskog pritiska - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Veljko oberučke prihvatio predlog da na Tajland povedu i jednoipogodišnjeg sina Jakova.

- Seka obožava Tajland, tamo ide već preko deset godina. Ona i Veljko uživaju u rajskim plažama, klimi, ali i miru koji tamo pronalaze, a sada su zaključili da bi mogli da povedu i Jakova, pošto je on već dovoljno porastao za tako dalek put. Ubeđeni su da će porodični odmor daleko od Srbije svima prijati - zaključio je sagovornik.

Bonus video:

NIVES CELZIJUS ISTURILA OGROMNE GRUDI: Pevačica cela mokra i vrela, a evo zbog čega!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.