Ovu šestoricu poznatih Srba povezuje jedna jeziva stvar (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/Facebook/Nikola Minic

ono što su učinili, teško je oprostiti

Ovu šestoricu poznatih Srba povezuje jedna jeziva stvar (FOTO)

U centru svega bila je velika ljubav, strast, ali i nasilje i ljubomora...

Objavljeno:

Pop pevačicu Natašu Bekvalac u subotu je brutalno pretukao njen suprug Luka Lazukić, posle čega ga je Bekvalčeva prijavila policiji. Nepunih godinu dana posle venčanja, njen suprug se pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje. Ona je zatim uzela njegov mobilni telefon i navodno videla ljubavne poruke, nakon kojih je nastala svađa.

Lazukić je dobio zabranu prilaska Nataši, a u policiji je dao sledeću izjavu:

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala, izjavio je Lazukić na saslušanju, a preneo je Kurir.

Nažalost, Nataša nije jedina poznata dame koja se našla u koži žrtve i pretrpela nasilje od čoveka koji je poslednji trebao da joj naudi. Od venčanog supruga, dugogodišnjeg partnera, velike ljubavi, najboljeg prijatelja, zaštitnika, oca njenog deteta.

On je trebalo da je štiti i čuva do kraja života
On je trebalo da je štiti i čuva do kraja života foto: Dragana Udovičić

Pre nekoliko godina i njena koleginica Mia Borisavljević napadnuta je od strane bivšeg dečka Nikole Minića, već poznatog po nasilničkom ponašanju prema pevačici, budući da joj je jednom prilikom slomio nos. Minić je Miu jednom prilikom sačekao ispred zgrade, upao joj u automobil dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu.

Više puta je tukao svoju devojku
Više puta je tukao svoju devojku foto: Printscreen/Facebook/Nikola Minic

Koliko je problem nasilja nad ženama prisutan kod nas svedoči i to što je nekada ultra popularni muzičar Gagi Đogani otvoreno u javnosti pričao da je tukao svoju suprugu, pevačicu Anabelu Atijas.

Anabela je uglavnom odbijala da priča u medijima o ovoj temi, ali je jednom prilikom istakla da se stidi postupaka svog supruga, a i njihova ćerka Luna je tokom boravka u "Zadruzi" pričala o strašnim ispadima svog oca.

Čak ga nije bilo sramota ni da otvoreno prizna
Čak ga nije bilo sramota ni da otvoreno prizna foto: Printscreen / Youtube / Zdruga

Ćerka proslavljenog folk pevača Džeja, Ana Ramadanovski takođe je pretučena od strane svog supruga Adila Maksutovića.

- Uhvatio me je za kosu, udario me je i šutnuo. Pala sam na pod - rekla je pre pet godina Ana i objasnila da je do sukoba s Adilom došlo zbog sitnica.

Udario i šutnuo svoju devojku
Udario i šutnuo svoju devojku foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dve godine kasnije, odjeknula je i vest Vlada Stanojević da je poznati voditelj tukao svoju suprugu, Anu Mariju Žujović.

Ana je tada na Fejsbuku objavila fotografiju sa porukom da je pretučena i napomenom da nije u pitanju kampanja protiv nasilja nad ženama. Voditelj je u prvi mah negirao optužbe, da bi se posle pojavila glasine da je u pitanju ljubomora, neverstvo itd.

Prebio je zbog ljubomore
Prebio je zbog ljubomore foto: Dragan Kadić

Na kraju, tragična smrt popularne pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode najteže je pogodila Srbiju, a u centru svega bila je velika ljubav, strast, ali i nasilje i ljubomora.

Burna ljubavna veza punila je naslovne strane tabloida, sa čestim svađama koje su umele da se završe i pesnicama, ali posle kojih je uvek sledilo pomirenje.

Međutim, jednog dana se sve završilo strašnije nego što je iko mogao da zamisli. Filip je ubio Kseniju, a onda i sebe.

Najtragičniji kraj nekada velike ljubavi
Najtragičniji kraj nekada velike ljubavi foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Bonus video

NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica sa advokatom i sestrom bila kod notara, POTPISALA PAPIRE i vratila se u dom na Dedinje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.