NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NASILJA: Otišla kod notara da potpiše papire i vratila se u svoj dom (FOTO) (VIDEO)
Nataša Bekvalac danas je u pratnji advokata bila kod notara, Foto: Zorana Jevtić

POTPISALA PAPIRE

NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NASILJA: Otišla kod notara da potpiše papire i vratila se u svoj dom (FOTO) (VIDEO)

Luka je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sa drugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe

Objavljeno:

Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić istukao u subotu ujutro, zbog čega je završila u Urgentnom centru, danas je izašla iz stana u Dedinju i otišla je do notara na Novom Beogradu.

Nataša je sa naočarima na očima, sva u crnom, izašla iz stana i nije davala nikakve izjave.

Došla je kako bi potpisala neke papire
Došla je kako bi potpisala neke papire foto: Zorana Jevtić

Ekipa Kurira prati Natašu Bekvalac, koja je u pratnji advokata i sestre Tatjane Mrkić, koja je i pevačicin PR, stigla ispred zgrade na Novom Beogradu.

Kako Kurir saznaje, bila je kod notara, potpisala je neke papire, a odmah posle toga, pevačica se vratila u svoj dom na Dedinju.

U subotu je pretrpela brutalno nasilje od svog supruga, Luke Lazukića
U subotu je pretrpela brutalno nasilje od svog supruga, Luke Lazukića foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo usvojilo je predlog o produženju mere zabrane prilaska Luki Lazukiću na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, potvrdila je za Kurir Aleksandra Đenadić, portpartol Tužilaštva.

Nije davala izjave za medije
Nije davala izjave za medije foto: Zorana Jevtić

Luka je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sa drugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe. Nakon toga, IT stručnjak je nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku.

Nakon što je posetila notara, vratila se u svoj dom na Dedinju
Nakon što je posetila notara, vratila se u svoj dom na Dedinju foto: Zorana Jevtić

Pevačica se sa povredama odmah uputila u Urgentni centar, koji je posetila još nekoliko puta jer je zadobila potres mozda. Lazukiću je izrečena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac.

Bonus video CELA PORODICA UZ NATAŠU BEKVALAC: Stigla i njena sestra Kristina sa ćerkom!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.