NAJVEĆA TAJNA ŽIKINE DINASTIJE: Da li ste znali da se u u filmu pojavljuje i Gidrina prava žena? Pogledajte koju ulogu je imala… (FOTO) (VIDEO)
Čuvena scena Milana i Žike u kafani, Foto: Printscreen

garant je niste primetili

NAJVEĆA TAJNA ŽIKINE DINASTIJE: Da li ste znali da se u u filmu pojavljuje i Gidrina prava žena? Pogledajte koju ulogu je imala… (FOTO) (VIDEO)

Malo ljudi zna ko je bila Gidrina žena u stvarnom životu

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Dragomir Bojanić Gidra držao je svoj privatni život van domašaja javnosti, pa je ljudima malo poznato da je njegova žena u stvarnom životu bila Ljiljana Kontić, koja je glumila profesorku na čijem su se času Miša i Nataša ljubili u „Ludim godinama 6 – Šta se zgodi kad se ljubav rodi.“

Ljiljana u 'Žikinoj dinastiji
Ljiljana u "Žikinoj dinastiji" foto: Printscreen

Veliku popularnost Ljiljana je stekla ulogom Ljeposave u crnogorskoj televizijskoj seriji „Đekna još nije umrla, a ka će ne znamo“. Ona je 1989. godine zajedno sa Dragom Malovićem, svojim partnerom iz serije, na Filmskom festivalu u Nišu dobila je prestižno priznanje – proglašeni su najboljim glumačkim parom te godine.

Međutim, svi koji su gledali „Lude godine“ i „Žikinu dinastiju“, sigurno se sećaju čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Nataša „divno muzicirali“, odnosno kada su pustili kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u drugoj prostoriji razmenjivali nežnosti.

Pogledajte tu scenu na 6:22:

Bonus video

IMA 47 GODINA I SVE ŽENE JOJ ZAVIDE: Nikada nije koristila botoks, a finalistkinja je na izboru za mis bikini!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.