MOĆNI GLAS ESTRADNE MAJKE TEREZE SE VRAĆA NA NAŠU SCENU: Elma Sinanović posle 10 godina pauze snimila album i evo kako izgleda sada (VIDEO)
Elma Sinanović, Foto: Printscreen/Youtube

ah tugo, tugo

MOĆNI GLAS ESTRADNE MAJKE TEREZE SE VRAĆA NA NAŠU SCENU: Elma Sinanović posle 10 godina pauze snimila album i evo kako izgleda sada (VIDEO)

Posle skoro deset godina se vratila i to novim albumom

Objavljeno:

Početkom dvehiljaditih ova pevačica je uživala veliku popularnost među publikom. Ređali su se hitovi, a njen uspeh je sve više rastao. Elma Sinanović je bila jedna od žena najboljeg glasa na ovim prostorima. Onda se naprasno povukla sa scene.

Posle skoro deset godina se vratila i to novim albumom. Za publiku je pripremila nove pesme, a svi koji su imali prilike da čuju nove numere kažu da je ostala verna svom starom stilu.

Dok novi hitovi ne dožive slavu starih, Elma će ostati poznata po pesmama "Ah, tugo, tugo", "Gradske priče", "Sat što kasni", "Lepi", "Nije vetar, nije kiša", "Depresija".

Pojavljivala se samo povremeno u periodu od 2009. do ove godine, ali je odlučila da se vrati na scenu i to novim albumom posle duže pauze. Fanovi ove pevačice su se pitali gde je ona sve to vreme bila. Tamo gde je i rođena- u Novom Pazaru.

Elma Sinanović 2018.
Elma Sinanović 2018.foto: Printscreen/Youtube

Karijeru je smetnula u drugi plan, muzikom se bavila povremeno, a svu snagu je usredsredila na privatni biznis koji ima i odgajanje ćerke koja danas ima 21 godinu.

Sebe iz šale naziva i estradnom Majkom Terezom, ali se ne žali. Baš suprotno, srećna jer je kolegama dala pesme koje su postale veliki hitovi. Među njima su i pesme Ane Bekute "Kako da te ljubim posle nje", Milice Pavlović "Tango" i Gazda Paje "Ludilo".

Bonus video:

KURIR TV PAPARACO! STANIJA IZVELA MAMU NA KAFU: A evo šta je sve vreme radila! NEVEROVATNO!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.