JUTARNJA DRAMA ANĐELKE PRPIĆ: Nestao joj muž, alarmirala prijatelje, a onda je shvatila o čemu se radi i UHVATILA SE ZA GLAVU (VIDEO)
Glumica priznaje da nije jutarnji tip osobe, Foto: Printscreen

BLAM

JUTARNJA DRAMA ANĐELKE PRPIĆ: Nestao joj muž, alarmirala prijatelje, a onda je shvatila o čemu se radi i UHVATILA SE ZA GLAVU (VIDEO)

Glumica je sa gledaocima podelila svoj blam pre dolaska u jutarnji program

Objavljeno:

Glumica Anđelka Prpić sigurno nije ranoranilac i teško se budi ujutro pa je tako, budući da je morala da gostuje veoma rano u Jutarnjem programu, bunovna digla paniku za svojim mužem.

Naime, Anđelka je jutros gostovala kod Jovane i Srđana na Prvoj TV, i morala da rano ustane, onako bunovna i pospana nije videla svog muža pored sebe u krevetu.

U jutarnjem programu je ispričala svoj blam
U jutarnjem programu je ispričala svoj blam foto: Printscreen

- Smem li da ispričam šta sam uradila jutros? Malo je blam. Bila sam toliko napeta da ne zakasnim, da se ne uspavam, da digla sam paniklu gde je moj muž. Kako nije stigao kući, kad sam ja probudila u pola šest, što se inače ne dešava - nije se još bila razbudila Anđelka.

Bojala se da ne zakasni u emisiju
Bojala se da ne zakasni u emisiju foto: Printscreen

- Krenula sam da zovem prijatelje, za koje znam da su bili s njim i koji bi mogli da znaju šta se s njim desilo. Za moj pojam, pored mene je ležao moj sin. I ja se vraćam da vidim šta se dešava, kad shvatam da on spava pored mene - ispričala je svoj blam glumica u Jutro sa Jovanom i Srđanom.

Pogledajte kako je Anđelka ispričala svoju jutarnju dramu:

Bonus video SVI SE PITAJU DA LI IMA NEŠTO ISPOD MAJICE: Anastasija dovela muškarce do ludila kada je pokazala grudi!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.