Preminula je Jelena Žigon i uverila nas da magija postoji: BILA JE ČUDO PRIRODE, A OVE FOTOGRAFIJE TO I DOKAZUJU! (FOTO)
Bila je velika lepotica, Foto: Marina Lopičić

fotografije slavne glumice

Preminula je Jelena Žigon i uverila nas da magija postoji: BILA JE ČUDO PRIRODE, A OVE FOTOGRAFIJE TO I DOKAZUJU! (FOTO)

Čuvena srpska glumica Jelena Žigon preminula je sinoć u 84. godini

Objavljeno: 13:35h

Filmovi koji su, nema sumnje, ostavili neizbisiv trag u jugoslovenskoj kinematografiji jesu "Lude godine", "Došlo doba da se ljubav proba", "Žikina dinastija", "Kakav deda, takav unuk" u kojima je proslavljena glumica Jelena Žigon tumačila lik Jelene Todorović, Milanove supruge i prije legendarnog Žike Pavlovića koga je igrao Dragomir Bojanić Gidra.

Njihove nezaboravne dogodovštine, komični međuljudski odnosi i ljubavna priča Bobe i Marije decenijama su oduševljavale i oduševljavaju publiku sa prostora bivše Juge, a Jelena je dugo važila za jednu od najlepših domaćih glumica.

Jelena u ulozi čuvene prija Jelene
Jelena u ulozi čuvene prija Jelene foto: Printscreen

Jelena je nakon uloge Žikine prije imala niz angažmana u domaćim filmovima i TV serijama, ali čini se da je publici ipak ostala najdraža kao Jelena Todorović.

Jelena je ovako izgledala u svojoj 82. godini
Jelena je ovako izgledala u svojoj 82. godini foto: Marina Lopičić

Ipak, ne znamo kako joj je to pošlo za rukom, ali glumica tokom godina jedva da se imalo promenila. Bila je ostala do samog kraja velika dama prefinjenog ukusa, istančanog stila i širokog osmeha koji je bio njen glavni adut.

Jelena uslikana 2017. godine
Jelena uslikana 2017. godine foto: Marina Lopičić
Jelena na izložbi crteža Jelisavete Karađorđević
Jelena na izložbi crteža Jelisavete Karađorđević foto: Dragan Kadić

Bonus video

Glossy lično - Uskršnji specijal

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.