SEĆATE SE BAKA PAVLIKE KOJA SE POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA? Saša Popović joj je nešto obećao i sada je to i ispunio (VIDEO)
Saša Popović je baka Pavliki ispunio želju da se pojavi u Zvezdama Granda, Foto: Printscreen Youtube

DIRLJIVO

SEĆATE SE BAKA PAVLIKE KOJA SE POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA? Saša Popović joj je nešto obećao i sada je to i ispunio (VIDEO)

Baka Pavlika je imala samo jednu želju - da pozdravi Sašu Popovića i žiri Zvezda Granda

Objavljeno:

Direktor Granda, Saša Popović, obećao je baki Pavliki (77) da će joj obezbediti tanjirače kako bi lakše obrađivala zemlju.

Vredan poklon sedamdesetsedmogodišnjoj baki uručen je nedavno, budući da vremenske prilike i neprohodnost do sela u kome simpatična baka živi nisu dozvolile da joj se tanjirača dostavi ranije.

Širina njenog osmeha i zagrljaj koji je poklonila donosiocima Grandovog poklona rekli su koliko je Pavlika srećna što je Popović odmah ispunio dato obećanje.

Tada joj je obećao da će joj kupiti tanjiraču
Tada joj je obećao da će joj kupiti tanjiraču foto: Printscreen Youtube

- Drago mi je što sam obradovao Pavliku i time joj olakšao posao koji radi bolje nego mnogi muškarci. Veoma mi je drago da sam je upoznao, što je bila naš gost u emisiji i što smo uspeli da je usrećimo - izjavio je Popović, dodajući da je baka uvek dobrodošla u Grand produkciju.

Podsećanja radi, baka Pavlika je imala samo jednu želju - da pozdravi Sašu Popovića i žiri Zvezda Granda, a direktor Grand produkcije zajedno sa emisijom Exploziv, koji je prvi emitovao priču o baki, doveo je na snimanje takmičenja.

Upravo tu je i palo obećanje o kupovini tanjirače, što je baku i rasplakalo. Od sreće, naravno.

Podsetimo se kako je to bilo kad se baka Pavlika pojavila na velikoj sceni Zvezda Granda:

Bonus video BIVŠA SRPSKA SNAJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako izgleda Adriana Lima u ranim jutarnjim satima!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.