NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA: Ovaj muškarac se zabavljao sa Slobodom Mićalović, a onda se VRATIO DRUGOJ GLUMICI, svojoj najvećoj ljubavi (FOTO)
Sloboda važi za jednu od naših najlepših glumica, Foto: Dragana Udovičić

zaista su divan par

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA: Ovaj muškarac se zabavljao sa Slobodom Mićalović, a onda se VRATIO DRUGOJ GLUMICI, svojoj najvećoj ljubavi (FOTO)

Tajno su se venčali početkom decembra 2014. godine, a kum na venčanju bio im je glumac Milan Vasić

Objavljeno:

Ljubavna priča glumice Milene Vasić može da poslužio kao scenario za romatnični film. U mladosti su se ona i njen sadašnji suprug Jug Radivojević mnogo voleli, a onda su se razišli. Svako je krenuo svojim putem. On se oženio, a ona udala. Međutim, sudbina je htela da se oni ponovo sretnu.

- Milena i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju. Onda se ona udala, a ja sam se oženio, pa je Milena dobila Lanu i Nikolu, a ja sina Vuka. Nakon što smo oboje izašli iz zajednica, opet smo se sastali i krunisali brak sinom Lavom. Rekli smo našoj deci: "Jednom smo izgubili jedno drugo, bilo bi glupo da se opet desi." Lepo su to prihvatili, pa trajemo kao složna porodica- rekao je ranije u jednom intervjuu reditelj Jug Radivojević.

Divna ljubavna priča
Divna ljubavna priča foto: Damir Dervišagić

Milena Vasić i Jug Radivojević su tajno venčali početkom decembra 2014. godine. Kum na venčanju bio im je glumac Milan Vasić, a mladoj i mladoženji sve vreme osmeh nije silazio s lica. Milena je jedna od retkih glumica koja je priznala da je imala estetske operacije na sebi.

Inače, u jednom periodu života Jug je bio u vezi i sa glumicom Slobodom Mićalović, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Sloboda je danas u srećnom braku
Sloboda je danas u srećnom braku foto: Damir Dervišagić

Bonus video

Glossy lično - Željko Bebek: Kada vidim suprugu još mi prolaze žmarci

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.