UVEK NASMEJANA, A KRIJE TEŠKU PRIČU: Voditeljka Slagalice je DVA PUTA pobedila TUMOR, ali ni tu nije završena njena borba sa bolestima (FOTO)
Milica je za kratko vreme postala jedno od omiljenih TV lica, Foto: Printscreen

svaka čast ovoj ženi

UVEK NASMEJANA, A KRIJE TEŠKU PRIČU: Voditeljka Slagalice je DVA PUTA pobedila TUMOR, ali ni tu nije završena njena borba sa bolestima (FOTO)

Prelepa voditeljka detalje svoje intime retko deli sa publikom, ali je imala potrebu da progovori o zdravlju i problemima kroz koje je prošla

Objavljeno:

Voditeljka Milica Gacin se pre izvesnog vremena pridružila ekipi kviza "TV Slagalica". Iako godinama radi na RTS-u jedno vreme je bila iza kamere, a u međuvremenu je postala jedno od omiljenih tv lica.

Javnost nije toliko upućena u njen privatni život. Prelepa voditeljka detalje svoje intime retko deli sa publikom, ali je imala potrebu da progovori o zdravlju i problemima kroz koje je prošla. Ona je dva puta operisala tumor dojke.

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - otkrila je Milica za magazin "Glorija".

Pre nekoliko godina tumor se vratio.

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio - zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - dodaje Milica.

U poslednje vreme Milica vodi računa i o svom ocu koji boluje od nekoliko bolesti, među kojima je i dijabetes. Ipak, na tv-u je uvek možemo videti nasmejanu.

#lovemyjob #fun #tvslagalica #joy #tvshow #enjoy

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin) on

Bonus video

VESELO ZA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Zorica i Kemiš se kucali jajima! Pevačica se naljutila pa uzvratila mužu na Vaskrs!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.