MONSTRUOZNO UBISTVO JE OBELEŽILO! Svi pričaju o njenoj akciji sa Mikijem, a niko ne zna koliko je imala težak život!
Nadežda je odmah privukla pažnju gledalaca rijalitija "Zadruga" jer je pevala na svadbi Slobe i Kije, Foto: Printscreen

krije tešku tragediju

MONSTRUOZNO UBISTVO JE OBELEŽILO! Svi pričaju o njenoj akciji sa Mikijem, a niko ne zna koliko je imala težak život!

Mnogi su osudili Nadeždino ponašanje kao neprimereno, ali malo ko zna da je pevačica imala i jedan težak period u životu

Objavljeno:

Nadeždu Biljić svi smo prvo upamtili kao takmičarku "Zvezda Granda" koja nije uspela da se plasira među finalistima, ali je uprkos tome dobila pesmu. Nakon toga učestvovala je u "Pinkovim zvedama", a početkom godine ušla je u "Zadrugu" i unela među takmičare opštu pometnju.

Dok su zadrugari uživali na žurci povodom Uskrsa, pčelar Miki Đuričić i Nadežda otišli su u ekonomsko dvorište i tamo imali nikad žešću akciju!

Prvo su se ljubili, a onda je Miki Nadeždi zadigao suknji i krenuo je žestok seks! Akcija je trajala nekoliko minuta, a zadrugari su se prepustili strastima, misleći da ih niko ne vidi.

Mnogi su osudili ovakvo ponašanje kao neprimereno, ali malo ko zna da je pevačica imala i jedan težak period u životu.

Njen brat Damjan Dragojlović (26) ubijen u centru Valjeva krajem oktobra 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde.

Bonus video

BALKAN JE BRUJAO O NJIHOVOJ PORNO AFERI: Svi znaju za Suzaninog Simicu, a evo kako danas izgleda njen prvi muž s kojem ima 2 ćerke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.