RAŠČUPANA KOSA, PODOČNJACI... I OSMEH: Evo kako srpska pevačica izgleda 15 dana posle porođaja (FOTO)
Mia Borisavljević, Foto: Dragana Udovičić

iznenadila nas

RAŠČUPANA KOSA, PODOČNJACI... I OSMEH: Evo kako srpska pevačica izgleda 15 dana posle porođaja (FOTO)

Mia Borisavljević pre nešto više od dve nedelje donela je na svet ćerkicu Emu, a naslednicu je dobila u vanbračnoj zajednici sa kolegom Bojanom Grujićem

Objavljeno:

Folk zvezda ne krije sreću što je postala majka, na društvene mreže često postavlja snimke i fotografije bebe, a ne krije da je uloga roditelja jako lepa, ali i jako naporna.

Mia Borisavljević pre nešto više od dve nedelje donela je na svet ćerkicu Emu, a naslednicu je dobila u vanbračnoj zajednici sa kolegom Bojanom Grujićem.

Pre nekoliko dana pokazala je kako joj figura izgleda nakon porođaja, a za ovaj potez dobila je isključivo pozitivne komentare obožavatelja.

Mia Borisavljević
Mia Borisavljević foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic

Sada je rešila da pokaže i kako joj lice izgleda 15-ak dana nakon što se ostvarila u ulozi majke, pokazavši da nije lako biti roditelj.

- Petak je veče, a podočnjaci su od nespavanja - navela je pevačica u opisu fotke, na kojoj je vidimo kako raščupana pozira sa detetom, ali i kućnim ljubimcem.

Mia Borisavljević
Mia Borisavljević foto: Printscreen/Youtube

Mia je na ovaj način dala odličan primer drugim pripadnicama lepšeg pola, a nema sumnje da je ova objava pozitivno iznenadila veliki broj njenih pratilaca.

Bonus video:

DA VAM SRCE PUKNE: Kada vidite kako majka peva svom teško bolesnom sinu, nećete moći da zaustavite suze!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.