NE MOGU DA SE KONTROLIŠEM I PROMENIM: Milica Todorović progovorila o RASKIDU, ali i o svojoj najvećoj MANI!
Milica je jedna od omiljenih Zvezda Granda, Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE PROTIV SEBE

NE MOGU DA SE KONTROLIŠEM I PROMENIM: Milica Todorović progovorila o RASKIDU, ali i o svojoj najvećoj MANI!

Milica se oglasila povodom spekulacija da je raskinula dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem

Objavljeno:

Milica Todorović apsolutno nema problem s tim da prizna koja joj je najveća mana. Čak sa osmehom govori o tome jer je i sama svesna gde greši. S druge strane, na priču da je raskinula dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, kaže:

- Bogu hvala, sa njim je apsolutno sve u najboljem redu - kratka je bila plavokosa pevačica koja je dodala da su ona i Miloš par koji savršeno funkcioniše.

Ona otkriva da joj je kašnjenje najveća mana.

Tvrdi da je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem sve u najboljem redu
Tvrdi da je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem sve u najboljem redu foto: Dragana Udovičić

- Inače kasnim, nije za pohvalu uopšte, ali mislim da se nikada neću popraviti. Nekako mi uvek treba tih 15 minuta - kaže nam Milica, koja je zakasnila i na promociju koncerta Seke Aleksić, ali je ipak došla da joj kolegijalno pruži podršku. Kada smo joj saopštili da je poznato za “15 akademskih minuta”, koje svi oproste, ona kroz smeh dodaje:

- Kako da ne, tu gde je 15, tu je još 15 minuta. Ipak, moja menadžerka zna foru. Ona meni kaže: “Mile, snimanje počinje u pola tri, ja se spremam i žurim i koliko žurim, stignem u tri, a gle čuda, ono počinje u četiri”. I onda ja kažem: “Pa nije snimanje u pola tri, kao što si rekla”, a ona dodaje: “Pa kako bi inače stigla na vreme?”

Odmah nam je objasnila zašto kod Seke nije stigla u dogovoreno vreme.

miličina najveća mana je kašnjenje
miličina najveća mana je kašnjenje foto: Damir Dervišagić

- Kasnila sam 45 minuta, ali želela sam da budem lepa za Svetlanu, pa sam se spremala, šminkala, pravila frizure. Znate već, stilisti, garderoba, šminkeri i tako dalje...

S obzirom na to da poslovni partneri znaju o čemu je reč, te joj unapred zakazuju vreme, pitali smo je kako reaguju njeni prijatelji.

- Znaju da mi prigovore i dan-danas. Stvarno to nije lepo, znam da je nepoštovanje tuđeg vremena, ali ja to nekako ne mogu da kontrolišem i promenim. Evo, jutros sam ustala u devet i opet kasnim - dodaje ona, koja nam obećava da će raditi na sebi i prestati da kasni.

Bonus video KRUNIĆEVA IMA SILIKONE U GRUDIMA I USNAMA: Kontroverzna učesnica rijalitija je uradila još jedan estetski zahvat, a evo koji!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.