CIRKALA, PA SVE RAZBACALA PO ULICI: Gogu Sekulić je ošamutila samo jedna čaša OVOG alkoholnog pića! (FOTO)
Goga se ošamutila posle jedne čaše ovog pića, Foto: Vladimir Sporčić

pa što pije kad joj škodi

CIRKALA, PA SVE RAZBACALA PO ULICI: Gogu Sekulić je ošamutila samo jedna čaša OVOG alkoholnog pića! (FOTO)

Goga Sekulić čim se dohvati alkohola ne može dobro da funkcioniše

Objavljeno:

Gogi Sekulić se slošilo od samo jedne čaše pića, zbog čega je istrčala na svež vazduh i izbacila sve stvari iz torbe da bi našla tabletu protiv mučnine.

Na druženju koje je organizovala Seka Aleksić povodom njenog koncerta u Štark areni 14. aprila, usred bela dana popila je čašu crnog vina, nakon čega joj je pozlilo.

Goga je u početku bila vesela i razdragana, pa je sve vreme ćaskala sa kolegama i smejala se na sav glas. Međutim, brzo je promenila raspoloženje.

Pošto pevačica pije samo u izuzetnim prilikama, njoj se posle nekoliko gutljaja slošilo. Zbog umora, gladi i vrućine alkohol joj uopšte nije prijao.

Alkohol joj uopšte nije prijao
Alkohol joj uopšte nije prijao foto: Vladimir Sporčić

U jednom trenutku je prebledela, pa je istrčala napolje kako bi udahnula svež vazduh. Bacila je kese i torbu na zemlju, a onda je čučnula i počela da rovari po torbi. Sve što je imala unutra, ključeve, novčanik i kozmetiku, izbacila je napolje i konačno se oraspoložila kada je pronašla tabletu protiv mučnine.

Ko god je od kolega odlazeći s promocije zatekao Gogu ispred hale u čučećem položaju, pritrčao joj je i ponudio pomoć.

- Pravo sa aerodroma sam došla kod Seke. Nije ni čudo što me je odmah smlatilo. Po ceo dan sam u haosu, samo mislim na obaveze i da li ću sve uspeti da završim na vreme - rekla je Goga prijatelju.

Bonus video:

KRUNIĆEVA IMA SILIKONE U GRUDIMA I USNAMA: Kontroverzna učesnica rijalitija je uradila još jedan estetski zahvat, a evo koji!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.