JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BEOGRADA: Ona je bivša supruga Bogdana Diklića i od glumca je mlađa 21 godinu (FOTO)
Dijana Marojević Diklić nalazi se na slici skroz desno, Foto: Fonet

glumila je "lajanju na zvezde"

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BEOGRADA: Ona je bivša supruga Bogdana Diklića i od glumca je mlađa 21 godinu (FOTO)

Glumac i njegova mlađa supruga iz Nikšića bili su veoma diskretan par

Objavljeno:

Neodoljivi i nenametljivi šarmer našeg glumišta i jedna od naših najljepših glumica bili su par koji je, dok je trajao njihov brak, izazivao ogromnu pažnju javnosti. Brak se završio razvodom, ali je iza Bogdana Diklića i Dijane Marojević Diklić ostala lepa ljubavna priča krunisana rođenjem ćerke Sofije.

Čuveni inspektor Simić iz filma "Majstori, majstori" i Mirko Topalović iz kultnog ostvarenja "Maratonci trče počasni krug" lepom koleginicom se oženio 2009, ubrzo su dobili kćerku Sofiju, a kako je glumac izjavio u kasnijim intervjuima, rođenje ćerke ga je zauvek promenilo, pre toga je bio "vuk samotnjak, sam sebi dovoljan".

Glumac i njegova 21 godinu mlađa supruga iz Nikšića bili su veoma diskretan par, a ljubav su u jednom momentu pretvorili u poslovnu saradnju, pa su zajedno lektorisali njegovu knjigu.

Bilo je i filmova koji su ih spajali poput "Četvrtog čoveka" i "Lajanja na zvezde".

Dijana u filmu 'Lajanje na zvezde
Dijana u filmu "Lajanje na zvezde" foto: Printscreen

Njihova zajednička pojavljivanja na crvenom tepihu pratili su komentari da su fizički dosta slični, tačnije da su veoma kompatibilni na polju fizičkog izgleda. Ali i komentari da je Dijana, čija je lepota u potpunosti prirodna, jedna od najlepših žena Beograda.

Iako je izgledalo da će bračna priča trajati "zauvek", Diklić i Dijana su se razveli. Pisalo se da je čuvenom glumcu razvod veoma teško pao, a onda je stao na put pričama i nagađanjima izjavom da je sa bivšom suprugom u sjajnim odnosima.

Bonus video

Intervju sa piscem Filipom Grbićem

(Espreso.co.rs/ Izvor: Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.