Da tužnije ne može biti: Pesma kojom je Marko rasplakao Srbiju krije veliku tragediju!

Tužna pozadina

Da tužnije ne može biti: Pesma kojom je Marko rasplakao Srbiju krije veliku tragediju!

Najpozvanija da da komentar na Markov nastup bila je baš Jadranka, koja je još pre mnogo godina oživela stihove Alekse Šantića u pesmi "Što te nema", a ovako sada izgleda njen život
Objavljeno: 10.01.2016. 15:15h
Marko je u Pinkovim zvezdicama pevao pesmu Jadranke Stojaković "Što te nema". Komentar o njegovom nastupu je dala baš ona, čija lična tragedija je obeležila izvođenje ove kompozicije.

Mali car! Ovaj dečačić je raspekmezio žiri Pinkovih zvezdica, a Milana Stankovića rasplakao!

Najpozvanija da da komentar na Markov nastup je bila baš Jadranka, koja je još pre mnogo godina oživela stihove Alekse Šantića u pesmi "Što te nema". Ona je napisala da nema brige za budućnost dok ima ovakve dece.

Jadranka Stojaković (64) danas živi u penzionerskom domu „Ivan Pavao” u Banjaluci. U teškom je zdravstvenom stanju, ali se trudi da ne klone. Jadranka danas više ne svira gitaru, a u jednom od njenih retkih intervjua je otkrila da može da razgovara samo ujutru, a po podne samo ukoliko se dobro naspava.Slikarka po pozivu, ova žena je život posvetila muzici na gitari i pesmama koje su svoju vernu, možda najverniju publiku pronašle u Japanu, gde je provela 23 godine svog života.

A dok je bila na Dalekom istoku, tokom rata, u njen stan u Sarajevu je ušao nepoznati čovek i na prevaru ga preprodao. Kad je iz Japana došla na sahranu sestre, na putu do groblja, u autu ispred njenog joj je poginula druga sestra.A onda 2010. na turneji u Japanu Jadranka je pala izlazeći na binu. Dopuzala je do stolice sa koje je trebalo da svira i peva i ipak održala koncert.

- Noge su mi postepeno otkazivale dok nisam postala potpuno nepokretna - objasnila je umetnica, kojoj je izvođenje malog Marka Bošnjaka dala snagu i veru u budućnost.
 
 
 
 

56 ili 65, pitanje je sad :)

Posted by Jadranka Stojakovic on Monday, July 27, 2015


(Espreso.rs / 24sata)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media