GAGI ĐOGANI UDARIO NA SEKU ALEKSIĆ: Seko, šta si sebi dozvolila, Veljku je bilo neprijatno (FOTO)
Gagi je isprozivao Seku Aleksić zbog njenog gostovanja u emisiji Amidži šou sa Miljanom Kulić, Foto: Printscreen Youtube, Dragana Udovičić

OŠTRO

GAGI ĐOGANI UDARIO NA SEKU ALEKSIĆ: Seko, šta si sebi dozvolila, Veljku je bilo neprijatno (FOTO)

Gagi Đogani, koji sve češće negativno komentariše rijaliti Zadruga, u kome učestvuje i njegova ćerka Luna

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko sinoć su gostovali u emisiji Amidži šou, a Ognjen Amidžić je pored njih ugostio i aktuelnu učesnicu Zadruge, Miljanu Kulić.

Miljana se vidno obradovala kada je saznala da će upoznati jednu od svojih omiljenih pevačica, čije pevanje i izgled je i u rijalitiju često hvalila, a Seka je ovom prilikom donela i poklon za rijaliti trudnicu.

Miljana je zajedno sa Sekom gostovala u emisiji Amidži šou
Miljana je zajedno sa Sekom gostovala u emisiji Amidži šou foto: Printscreen/youtube

Pevačica, koja se sprema za svoj veliki koncertni spektakl u Štark areni 14. aprila, Miljani je poklonila haljinu, a tokom emisije ćaskalo se o najrazličitijim temama.

Gagi Đogani, koji sve češće negativno komentariše rijaliti Zadruga, u kome učestvuje i njegova ćerka Luna, nakon emisije oglasio se na društvenim mrežama i poručio da smatra da Seka nije trebala da se nađe u istoj emisiji sa Miljanom.

Gagijeva poruka upućena Seki Aleksić
Gagijeva poruka upućena Seki Aleksić foto: Printscreen/ Instagram/ gagidjogani

- Cela država Srbija se pretvorila u Zadrugu. Svi smo mi Zadruga. Seka Aleksić i Miljana, tužno. Seko šta si sebi dozvolila. Seku Aleksić poštujem, Seka je naša velika zvezda! Ono sinoć nije trebalo sebi da dozvoliš, ali razumem te. Po Veljku se videlo da mu je neprijatno - napisao je Gagi.

Seka se ovim povodom nije oglašavala, a budući da se retko kada obazire na komentare tog tipa čini se da će tako biti i sada.

Bonus video ISTOPIĆETE SE DOK GLEDATE: Nataša Bekvalac podelila trenutak sa bebom i raznežila sve!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.