Nifta ne fazumem! Htela da bude lepa, a sad jedva priča! Zašto Karleuša frflja dok govori?

Umrećete od smeha!

Nifta ne fazumem! Htela da bude lepa, a sad jedva priča! Zašto Karleuša frflja dok govori?

Šuškanje i frfljanje može da bude simpatično, nekome čak i seksi, ali, kada je Jelena Karleuša zašuškala prethodne nedelje u emisiji „Zvezde Granda“, svima je bilo neprijatno
Objavljeno: 10.01.2016. 11:43h
Samoproklamovana diva išla na operaciju zuba, pa sada govori još teže i nerazumljivije. Prednji zubi su joj za dva broja veći.

Karleuša rekla kandidatu da ga izvadi i drži: Njegov odgovor je pobedio! (VIDEO)

Šuškanje i frfljanje može da bude simpatično, nekome čak i seksi. Ali, kada je Jelena Karleuša zašuškala prethodne nedelje u emisiji „Zvezde Granda“, gotovo da je bilo neprijatno. Delovalo je kao da se muči da progovori.
 
Iako su mnogi pomislili da je Jeleni Karleuši ponestalo teksta, te da je njena duhovitost izostala, ispostavilo se da je u pitanju nešto sasvim drugo. Naime, Jelena je nedavno rešila da ulepša svoj osmeh, pa je ugradila nove, bele zube. Izgleda da se Karleuša vodila onom starom narodnom „dajte mi za sve pare“, pa je tako i njen zubar rešio da je obraduje novim, znatno krupnijim zubima od onih koje je pevačica imala.

Karleuša od Šipova! JK bacila rukavicu u facu Zmaju! Kako li će on reagovati?

Jelena je u emisiji „Zvezde Granda“ pokazala i dva prednja, znatno veća zuba, ali kako je šou sniman mnogo ranije, u međuvremenu je rešila problem i skratila ih za nekoliko milimetara, te ih ponosno prošetala na snimanju novogodišnjeg šoua Dragane Mirković.

(Espreso.rs / Blic)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media