NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA U BORBI ZA ŽIVOT: Bila je na KORAK OD SMRTI, lekari je jedva spasili!
Glumica Sanja Vejnović doživela je pravu dramu, Foto: Printscreen Youtube

BORILA SE ZA ŽIVOT

NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA U BORBI ZA ŽIVOT: Bila je na KORAK OD SMRTI, lekari je jedva spasili!

Bila je to neopisiva bol i glumica je jedva dočekala da je uspavaju

Objavljeno: 11:13h

Glumica Sanja Vejnović pre petnaest dana suočila se s teškom operacijom slepog crjeva koja je mogla biti kobna jer je bila na korak do sepse, piše Story. U Hitnu pomoć došla je u toku noći jer je trpela teške bolove, a o svom iskustvu napisala je dugi status na Fejsbuku. – Od prijema bolničara koji mi je prvi pritisnuo mesto koje me je bolelo s rečenicom da je najverovatnije slepo crevo, krećem u proceduru. Dolazi dežurna lekarka koja, iako palpacijski nalaz ukazuje na slepo crevo, odlučuje da me pošalje na niz pregleda, od ginekoloških, uroloških i internističkih kako bi eliminirala nešto drugo??! Od tog trenutka počinje moja noćna mora – napisala je glumica.

Jedva je preživela operaciju slepog creva
Jedva je preživela operaciju slepog creva foto: Printscreen Youtube

Usledio je odlazak kod urologa, ultrazvuk, pregled ginekologa, pa pregled na internoj i nakon šest sati glumicu vraćaju u ambulantu u koju je prvu došla. Ležala je u hodniku pola sata. – Zahvaljujući savesnom bolničaru koji odlazi u ordinaciju da moli doktore da me prime jer mi stvarno nije dobro, još najmanje dvoje mi pritiskaju mesto koje me boli i uz moje urlike ipak zaključuju da bi mogla biti upala slepog creva i odvode me konačno na hirurgiju – piše Sanja.

Bila je to neopisiva bol i glumica je jedva dočekala da je uspavaju. Nakon operacije lekar joj je rekao kako je došla u 12 i 5, a ne 5 do 12 i da su joj spasavali život. Sanja je na kraju zahvalila doktrou Madžaru i svim prijateljima koji su joj bili pri ruci u ovoj situaciji.

Sanja Vejnović je najpoznatija po ulozi Anđe u fenomenalnom filmu Banović Strahinja, a smatrali su je jednom od najlepših žena u SFRJ.

Bonus video ŽARILA JE I PALILA PRE 20 GODINA CELIM BALKANOM: Onda je nestala, upisala školu, udala se za sina političara, a evo gde je sad

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.