ISKOČILA IZ AUTA U POKRETU DOK SU ZA NJOM JURILA 2 MUŠKARCA: Dara Bubamara teško povređena u jurnjavi kolima!
Dara Bubamara povređena je u jurnjavi automobila, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

kao u filmu

ISKOČILA IZ AUTA U POKRETU DOK SU ZA NJOM JURILA 2 MUŠKARCA: Dara Bubamara teško povređena u jurnjavi kolima!

Pevačica je otvorila vrata i iskočila iz auta u pokretu, pa je prilikom pada iščašila rame i uganula nogu, zbog čega je završila u bolnici

Objavljeno:

Dara Bubamara teško je povređena tokom jurnjave kolima u Cirihu, dok je bežala od ljudi koji su je uhodili, saznaje Kurir.

Pevačica je nedavno pevala u Švajcarskoj, gde su je zapazila tri Turčina. Oni su preko gazde diskoteke pokušali da stupe u kontakt s folkerkom, ali on im to nije dozvolio. Radi bezbednosti, Bubamara je dobila vozača, pa se nakon nastupa s njim uputila prema hotelu.

Zapomagala od bolova

U jednom momentu oboje su primetili da ih sve vreme prati beli blindirani džip, pa je vozač dodao gas. Međutim, oni su i dalje išli za njima, pa su se sat vremena jurili gradom. Pevačica je molila vozača da zakoči, ali on je nije poslušao, već je samo usporio. Dara je tada otvorila vrata i iskočila iz automobila. U tom momentu drugi auto se zaustavio, momci su istrčali i došli do Dare. Ona je ležala na podu i zapomagala od bolova, a noga joj je bila krvava. Momci su je podigli, objasnili da joj neće ništa i odvezli je u bolnicu. Njen vozač je sve vreme išao za njima.

- U kolima su joj objasnili da nemaju lošu nameru, već da su je pratili jer su hteli da porazgovaraju s njom o nastupu u njihovom klubu u Istanbulu. Takođe su joj objasnili da vlasnik kluba u kojem je te noći pevala nije dozvolio da tamo kontaktiraju s njom, pa su odlučili da je prate ne bi li je zaustavili na ulici - kaže naš izvor blizak pevačici.

Momci i šofer su sve vreme bili u ambulanti i čekali da Bubamara završi s pregledima, koji su potrajali više od četiri sata. Na kraju joj je konstatovano iščašenje ramena i uganuće noge, a po telu je imala ogrebotine i podlive. Naređeno joj je strogo mirovanje, zbog čega nekoliko nedelja nije nastupala.

Pomislila na najgore

Pozvali smo Daru i ona je potvrdila naša saznanja.

- Istina je da sam u Cirihu imala neprijatnu situaciju s ljudima koji nisu mislili ništa loše. Hteli su samo da me angažuju za pevanje, a meni je svašta prošlo kroz glavu. Bilo je malo jurnjave gradom, iskakanje iz kola, znate da sam luda i da svašta može da mi padne na pamet, ali, hvala bogu, ništa strašno se nije dogodilo. Dobro je sve ispalo na kraju - rekla je folkerka.

Dara Bubamara napustila je emisiju zbog svoje pokojne majke
Dara Bubamara napustila je emisiju zbog svoje pokojne majke foto: Printscreen/Youtube

Lila suze

NAPUSTILA EMISIJU ZBOG POKOJNE MAJKE

Dara Bubamara se tokom razgovora u jednoj emisiji prisetila šta je sve za nju činila njena pokojna majka. Pevačica je zastala na pola rečenice jer su joj zasuzile oči, pa je ustala sa stolice i napustila studio.

- I na kraju, kad sam ja dobila te kasete, ona je to prodavala u firmi u kojoj je radila, u bolnici, da bi vratila dug. Znači, stvarno, majka mi je bila sve - bilo je sve što je Dara uspela da izgovori pre nego što je zaplakala.

Dara Bubamara napustila je emisiju zbog svoje pokojne majke
Dara Bubamara napustila je emisiju zbog svoje pokojne majke foto: Printscreen/Youtube

Bonus video:

KARLEUŠA PODRŽALA SVOG SUPRUGA: Pojavila se na utakmici ovako obučen, a izgleda svetski!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.