PREŽIVEO PAKAO: Aci Živanoviću obožavateljka pokušala da ZAPALI AUTOMOBIL, a ovo je RAZLOG!
Aca Živanović, Foto: Printscreen/Instagram/acazivanovic

DRAMA PINKOVE ZVEZDE

PREŽIVEO PAKAO: Aci Živanoviću obožavateljka pokušala da ZAPALI AUTOMOBIL, a ovo je RAZLOG!

Živanović vozi skupoceni BMW

Objavljeno:

Popularna Pinkova zvezda Aca Živanović našao se na meti obožavateljke! Kako saznajemo, devojka je nakon bezuspešnih pokušaja da stupi u kontakt i ostvari susret sa mladim pevačem čiji je vatreni fan počela da ga prati, a onda i pokušala da mu zapali skupoceni automobil marke BMW.

- Aca je sa prijateljem otišao automobilom do jednog lokala gde su popili piće, a on nije mogao ni da sanja šta će ga dočekati na parkingu. Kad su se približili videli su devojku koja je počela da poliva automobil benzinom. Nisu mogli da veruju šta vide pred sobom. Kad ih je videla počela je da se trese i da plače, a Acu je molila da je ne prijavi policiji - počinje pruču za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Živanoviću i dodaje:

- To je bila baš mučna scena. On nije mogao da dođe sebi od šoka. Nije znao šta da radi i kako da se postavi prema devojci. Odlučio je da ipak slučaj ne prijavljuje policiji jer mu je bilo žao devojke. Ispostavilo se da ga je ona mesecima progonila na društvenim mrežama, međutim on nije obraćao pažnju. Nije ni slutio da može da dođe do ovakve situacije - rekao je naš izvor.

Kako bismo proverili naša saznanja kontaktirali smo pevača koji nam je sve i potvrdio.

- Ne bih mnogo o tome. Još sam pod stresom, ovako nešto mi se nije dešavalo do sada. Neću je prijaviti, razgovarali smo i došao sam do zaključka da je to uradila jer nije znala kako drugačije da privuče moju pažnju. Objasnio sam joj neke stvari i nadam se da se ovakve situacije nikada više neće ponoviti - rekao je Aca.

BONUS VIDEO: Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.