OTKRIVENO KO JE POKUŠAO SVE DA ZATAŠKA! Lukasova Sonja šutnula Šašićevu devojku, a ovo je EPILOG
Foto: Damir Dervišagić

tuča veka

OTKRIVENO KO JE POKUŠAO SVE DA ZATAŠKA! Lukasova Sonja šutnula Šašićevu devojku, a ovo je EPILOG

Pevač, koji se našao između dve vatre, kaže da je šokiran, naročito što ga ćerka Sofija ubeđuje da zaštiti njenu mamu

Objavljeno:

Sukob pevačeve bivše supruge Sonje Vuksanović i njegove sadašnje devojke Katarine Lazić epilog će dobiti na sudu, iako, kako Željko kaže, njegova naslednica Sofija pokušava da ga ubedi da do toga ne dođe.

Taman kada smo mislili da smo sve videli i čuli kad je relacija Šašić-Vuksanović-Lukas u pitanju, dogodio se novi incident.

Naime, Katarina Lazić, devojka Željka Šašića, prijavila je njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović da ju je šutnula u zadnjicu i izvređala u noćnom provodu.

Pevač, koji se našao između dve vatre, kaže da je šokiran, naročito što ga ćerka Sofija ubeđuje da zaštiti njenu mamu.

- Mene je Sonja tužila 100 puta, što mi nju da ne tužimo? Čuo sam se sa Sofijom. Zvala me je i pokušala da to ishendluje. A gde sam tu ja sve ove godine što sam pokušavao da hendlujem?! Sonja je to uradila i šta sad, to treba prikriti? Fizički je nasrnula, kako god se to zove. Nije mene Sofija pitala da se to zataška. Šta će ona, dete, sve radi kako joj majka kaže. Ona je zelena, ne zna ona ništa. Ne sećam se tačno kako me je pitala jer sam se iznervirao - kaže Željko, i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Sonja tvrdi da se nije ništa desilo. Ako je ona znala da prijavi Acu i da on dobije zabranu prilaska, ja očekujem isto za Katarinu u najmanju ruku. Katarina je došla uplakana, sa masnicom na nozi.

Pevač kaže da mu nije jasno zašto je došlo do sukoba:

- To pitajte žene, to su neke ženske sujete. Katarina treba da je tuži. Bila je u Urgentnom centru. Ali ako je ona znala da tuži Acu za nasilje, a eto ona ga sada primenjuje. Ako je ona znala nekoga da tuži za nasilje, zašto nju neko ne bi tužio. Je l‘ tako? - kaže on.

Katarina ostaje pri priči da ju je Sonja šutnula dok je napolju čekala drugaricu, a na pitanje o Sofijinom pokušaju da smiri strasti, kaže:

- Više je to bila vrsta napada, da sam ja za sve kriva. Rekla je da će one meni zabraniti ulaz u taj lokal gde sam bila. Željko mi je rekao da se sklonim od Sonje, da ona nije normalna žena, očigledno. Naravno da se bojim. To mi i jeste najgore, jer sam sa raznih strana čula svašta o njoj. Žena je spremna na sve. Bio je već neki incident, ne znam da li se to zna, zato se bojim za svoju bezbednost. Nisam iz tog krimi-sveta.

Na Sonjinu izjavu da ona ni ne zna ko je Katarina, Šašićeva devojka ističe.

foto: Damir Dervišagić

- Pa onda ona šutira anonimno lice, primena sile je evidentna. Zvala sam policiju na lice mesta. Postoji i video-zapis. Čula sam da je ona pokušala da izađe na zadnji ulaz. Tako mi je preneto, ali ne znam. Tek ću sve nalaze da predam kako bi postupak mogao da se pokrene. Učiniću sve da se zaštitim. Neću sigurno dozvoliti da me neko vređa, ni krivu ni dužnu - kaže Katarina.

Sonja Vuksanović je u nekoliko navrata izjavila da se kobne večeri ništa nije dogodilo, ali na naše pozive koje su usledili kasnije nije odgovarala, tako da ne znamo njenu stranu priče vezanu za poziv njene ćerke upućen ocu nakon incidenta.

Bonus video:

Dok je Ceca pevala jedan od najvećih hitova ćerka Anastasija joj se pridružila!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.