SKANDALOZNO: Gagi zbog Lune NAPAO Amidžića! Voditelj mu NIJE OSTAO dužan i OVAKO MU ODBRUSIO USRED EMISIJE!
Ognjen Amidžić, Foto: Printscreen/youtube

žestoke optužbe

SKANDALOZNO: Gagi zbog Lune NAPAO Amidžića! Voditelj mu NIJE OSTAO dužan i OVAKO MU ODBRUSIO USRED EMISIJE!

Auh!

Objavljeno:

Nakon što su u emisiji Amidži šou gosti bili trenutno najpoznatiji bračni par u Srbiji, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, i na društvenim mrežama, ali i van njih, izbio je pravi džumbus.

Tata Lune Đogani, Gagi, prilično žestoko je odreagovao na to što je Ognjen Amidžić u emisiji ugostio Kiju i Slobu, kao i na to što je nakon emisije u Zadrugu stiglo obaveštenje kako su gostovanjem oborili rekord u gledanosti za svih 10 sezona "Amidžija".

- Ta emisija nije bila toliko gledana, to je više bilo onako bombastično najavljeno i toliko su bombastično najavili tu emisiju Ognjena, da će oni da se izmire. Ja imam pravo da komentarišem, da kažem da treba Luna da bude jaka, da treba da podrži Slobu i da ih neće rastaviti Ognjen - rekao je između ostalog Gagi.

Poznat kao neko ko nikome ne ćuti Ognjen je odgovorio Gagiju:

- Kao što sam već rekao, sve što je vezano za "Zadrugu" tiče se produkcije i Velikog šefa. Luna i Sloba su gostovali u mojoj emisiji kad su gostovali i drugi parovi, što ne znači da neće opet. Ja svakako ni na jedan način ne mogu da utičem na to da se neko spoji ili razdvoji - rekao je Ognjen.

Bonus video:

JK SE POHVALILA NOVIM ČIZMAMA: Koštaju boga oca, a izgledaju fantastično

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.