NE VERUJEMO ŠTA ČUJEMO: Ludi Čombe iz LUD, ZBUNJEN, NORMALAN je u braku sa GLAVNOM LEPOTICOM iz serije! (FOTO)
Čombe u bosanskoj hit seriji, Foto: Printscreen/Youtube

ko bi rekao?

NE VERUJEMO ŠTA ČUJEMO: Ludi Čombe iz LUD, ZBUNJEN, NORMALAN je u braku sa GLAVNOM LEPOTICOM iz serije! (FOTO)

Sarajevski glumac ovdašnjoj publici poznat je po nekoliko filmskih, TV i pozorišnih uloga, ali je u sećanju mnogih ostao kao simpatični Čombe iz hit serije "Lud, zbunjen, normalan"

Objavljeno:

Publika ga je upamtila kao Čombeta u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a glumac Miraj Grbić pet godina gradi karijeru u Americi. On snima u Holivudu, a pojavljuje se u filmovima, serijama i reklamama.

U Americi živi sa suprugom Marijom Omaljev, koja je takođe glumica iz serije koja je Čombeta proslavila kod nas.

Marija Omaljev u seriji tumači lik Barbare
Marija Omaljev u seriji tumači lik Barbare foto: Printscreen/Youtube

Grbić je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti Univerziteta u Sarajevu gde je studirao glumu. Postao je prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu Sarajevo i igrao je u više od 60 predstava autora poput Šekspira, Molijera, Kamusa, Gogolja i sl.

Glumio je u 40 filmova i TV shoa među kojima su “Mission Impossible Ghost Protocol”, “The Hunting Party” i “Gang Related” i drugim filmovima američke, nemačke, bosanske, hrvatske, turske, austrijske, irske, poljske, italijanske, makedonske i australske produkcije.

Popularni glumac Grbić je u braku s glumicom Marijom Omaljev sedam godina, a u SAD su se preselili 2013. godine. Osim što je odličan glumac, dobar je pevač, a svira gitaru i bunjeve. Takođe, trenirao je karate i Tae Kwon Do što mu je pomoglo u filmskim ulogama.

Bonus video

Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.