NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA: Mirka i Vujadin imaju TROJE DECE, a ona otvorila dušu i iznela DETALJE njihove veze koje NIKO dosad nije znao!
Vujadin i Mirka u vezi su već godinama, Foto: Dragana Udovičić

KAO NA FILMU LJUBAVNOM

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA: Mirka i Vujadin imaju TROJE DECE, a ona otvorila dušu i iznela DETALJE njihove veze koje NIKO dosad nije znao!

Mirka Vasiljević se osvrnula na činjenicu sa kojom mnogi nisu upoznati

Objavljeno:

Nevenčana supruga fudbalera Crvene zvezde Vujadina Savića, poznata glumica Mirka Vasiljević, otkrila je kako se upoznala sa Vujadinom, zašto se nisu venčali, koje su bile prelomne tačke u njihovom odnosu...

Mirka je u intervjuu za Stori otkrila da je njihova veza bila na velikom ispitu, kada je Vujadin potpisao ugovor sa francuskim Bordoom.

- Naša veza bila je na velikom ispitu na samom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Po ceo dan sam bila na snimanju serije Miris kiše na Balkanu, pa nisam mogla da idem kod Vujadina. Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udalje, već ojačaju. Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno - rekla je Mirka Vasiljević o počecima veze sa fudbalerom Vujadinom Savićem, pa se osvrnula na činjenicu sa kojom mnogi nisu upoznati.

Iako imaju troje dece još uvek se nisu venčali
Iako imaju troje dece još uvek se nisu venčali foto: Damir Dervišagić

Poznata glumica je otkrila da se Vujadin i ona poznaju od druge godine života.

- Vujadina znam od druge godine, jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu, pa smo se zajedno igrali u parku. Potom, trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u koju je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečak iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje od malena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo - navela je Mirka.

Poznaju se ceo život
Poznaju se ceo život foto: Damir Dervišagić

Vujadin i Mirka imaju troje dece - Andreja (7), Adrijanu (6) i Mihajla (4) i ne planiraju da se zaustave na tom broju.

- Sigurno je preda mnom još minimum 10 ili 15 godina tokom kojih ću moći da rađam, ali ne bih da planiram. Kada moje drugarice budu dočekale prvo dete, možda im se ja pridružim sa četvrtim u igraonici - rekla je Mirka za Stori.

Iako imaju troje dece i odavno žive zajedno, nikada se nisu odlučili da stanu pred matičara.

Venčanje im nije prioritet
Venčanje im nije prioritet foto: Damir Dervišagić

- Uvek je nešto drugo bilo prioritet. Pored moje tri trudnoće, njegovih obaveza u klubu, čestih selidbi, nije bilo vremena da razmišljamo o svadbi. Sada želimo da organizujemo krštenje za najmlađeg sina, pa sad zbog toga prolongiramo venčanje - otkrila je Mirka.

Bonus video RASTA NIJE DOŠAO NA SUĐENJE ZBOG NAPADA: Loka nasmejan izašao iz sudnice, a ovo je razlog zašto se reper nije pojavio

(Espreso.co.rs/ Kurir/ Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.