BIVŠA DEVOJKA ANABELINOG MUŽA PODNELA PRIJAVU PROTIV OVOG PARA: Žrtva sam dva teška bolesnika!
Drama na relaciji Atijas-Skender traje već neko vreme, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

DRAMA SE NASTAVLJA

BIVŠA DEVOJKA ANABELINOG MUŽA PODNELA PRIJAVU PROTIV OVOG PARA: Žrtva sam dva teška bolesnika!

Jasmina je nešto kasnije podelila i printskrinove dopisivanja sa profilom za koji tvrdi da pripada Atijasu, kako bi dokazala da upravo on stoji iza uvreda i pretnji koje nedeljama doživljava sa nepoznatih profila

Objavljeno:

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa i majka njegovog sina Leona, prijavila je policiji bračni par Atijas zbog, kako kaže, maltretiranja koje od njih trpi.

Jasmina je podelila na svojim društvenim mrežama potresni video nakon posete policiji i podnesene prijave. Skenderova je kroz suze pričala o navodnom zlostavljanju koje je doživela od supruga pevačice Anabele Atijas, ali i nje i njene ćerke Lune.

Prije par godina preživjela sam jedan jako loš i težak period u životu. Bukvalno sam sve izgubila u roku od par mjeseci i ostala sam bez posla i sigurnosti sa tek rođenom bebom. Sve se u meni promijenilo u tom kratkom periodu! Odustala sam od svojih snova i planova i moj život je dobio jedan potpuno novi i čudesan smjer. Nakon godina uzaludne trke za novcem i ambicijama, nakon svih neostvarenih poslovnih planova ja sam poželjela samo mir. Sreću. Poželjela sam osjetiti zadovoljstvo sa onim što sam u to vrijeme imala, a imala sam malu bebu i priliku za novi početak. Nije mnogo zar ne? Meni je to bilo sve. I bila sam sretna! Naučila sam biti sretna i to umijeće mi je postalo disciplina.⠀ Počela je oko mene cirkulisati neka nova pozitivnija energija i čudesne stvari su počele da se dešavaju. ⠀ Čak mi je i otac u jednom trenutku ispitivački pogledao lice i pitao da li sam nešto slučajno uradila na sebi! Nasmijala sam se i pitala ga odkud mu takva ideja, a on je u nevjerici odgovorio da sam postala ljepša!⠀ I DA! Osjećala sam se i osjećam se i sada ljepšom nego prije 10 godina! ⠀ Duboko vjerujem da ljepota dolazi iznutra, i da je to energija kojom zračimo. Vjerujem da ta energija potiče od unutrašnjeg zadovoljstva. ⠀ Dugo sam razmišljala o ženama koje su magnetski privlačne zbog te energije i shvatila da nema riječi kojom bih ih opisala, jer često takve žene na oko i nisu slične ljepoticama kakve nam mediji nameću.⠀ Često niti su mršave, niti visoke, niti imaju savršene crte lica, a opet na neki svojstven način su neodoljive. Savršeno zadovoljne i sretne u svojoj koži. ⠀ Ljepota koja dolazi iz hedonizma. Kao najljepša riječ na svijetu "belissima" u mojoj glavi se rodila ideja o HEDONISSIMI, ženi koja je sretna i zadovoljna u svojoj koži i na njoj se to vidi.⠀ Živjele u ljubavi!⠀#hedonissima

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

- Nikada nisam želela da budem žrtva. Kad mi je najteže bilo, nisam bila to. Sada, ponizno priznajem da sam žrtva dva teška bolesnika, Andreja, a za Anabelu više nisam ni sigurna. Nalazim se u MUP-u jer je došao red da prijavim slučaj, iako ne verujem da će policija u Bosni išta uraditi. Mislim da bi u Srbiji bolje reagovali. Sada ću preduzeti sve mere da bih zaštitila sebe i svoje dete, zbog niza pretnji na Instagramu, gde sam čitala svakojake gluposti poput toga da zaslužujem da me vojska siluje, da sam ku*va i da me svaki dan treba je*ati. Tužila sam ih, a tužiću i Lunu - objašnjavala je Jasmina kroz suze, a zatim dodala:

- Andreju iskreno želim da se izleči. Neverovatno je to što ga boli činjenica da sam ga prebolela. Pisao mi je sa lažnih profila, a sinoć smo stupili u kontakt. Nakon što sam mu rekla da ga ne volim, on je poludeo i počeo da piše sve one pretnje na Instagramu. Tražio je potvrdu da li ga volim ili ne. Šta ja da pričam o čoveku koji je rekao za svoje dete da je kopile.

Anabela i Andrej su u sukobu sa majkom njegovog deteta
Anabela i Andrej su u sukobu sa majkom njegovog deteta foto: Damir Dervišagić

Jasmina je nešto kasnije podelila i printskrinove dopisivanja sa profilom za koji tvrdi da pripada Atijasu, kako bi dokazala da upravo on stoji iza uvreda i pretnji koje nedeljama doživljava sa nepoznatih profila.

- Vređao si me javno, nazivao me devojkom za jednu noć, a majka sam tvog jedinog sina. Leon ove godine kreće u prvi razred. Kada se u novinama izviniš za sve što si izgovorio, tad ćeš viđati sina. Neću ti ga dati jer si narkoman i alkoholičar. Bila bih neodgovorna majka kada bih dozvolila da budeš s njim bez nadzora. Drogirao si se ispred mene kokainom i marihuanom. I kada se sa svega toga skineš, razgovaraćemo o posetama vikendom - piše u jednoj od Jasminih poruka.

Gledajući naše rijaliti programe shvaćam da živimo u vremenu epidemije manjka samopoštovanja. To utiče na svaki aspekt naših života, od toga kako sebe doživljavamo do toga kako reagujemo na različite situacije u životu. Kada se negativni utjecaji i negativne misli natalože u nama, to će sigurno imati utjecaja na sva iskustva koja nam se dešavaju. Vremenom manjak samopštovanja umanjuje kvalitet našeg života. U krajnjem slučaju može dovesti do anksioznost i depresije pa i one sa tragičnim posljedicama. Često kao uzrok ovakvog ponašanja se spominje djetinjstvo u disfunkcionalnoj i nasilnoj sredini. Takvi obrasci ponašanja se nastavljaju i u odraslom dobu. Može biti podstaknuto i stresnim životnim događajima. Ono što je strašno je način na koji se taj nedostatak manifestuje. Sa jedne strane manjak samopoštovanja nas dovodi u situacije gdje donosimo pogrešne, samodestuktivne životne odluke kao što su tolerisanje zanemrivanja i agresije u vezi, sklonost promiskuitetnom ponašanju, zloupotrebi opijata i samoozlijeđivanju. Zvuči vam možda poznato? Samo prebacite kanal na trenutno omiljenu narodnu zabavu i prepoznat ćete pojedince. Sa druge strane zbog manjka samopoštovanja imamo potrebu poniziti i uvrijediti druge ljude samo da bi na tren umrtvili taj osjećaj bezvrijednosti. Je li vam zasmetalo sto je cijeli tekst napisan u prvom licu množine? Ukoliko niste tip žene koji drugu ženu naziva kurvom ovaj tekst ionako nije za vas ali ga pročitajte ipak. Služit će vam u onim trenucima kada neko bude imao potrebu da vas uvrijedi. Lakše će te se nositi sa uvredama kada shvatite iz kakvog mračnog mjesta, ta osoba koja vas vrijeđa, dolazi. Ali ukoliko si svaku rečenicu ovog teksta doživjela kao na prevaru izvučeno priznanje zbog kojeg sada osjećaš bijes, zaustavi se i udahni duboko. Taj nemir koji te razdire šteti samo tebi. Sebe nećeš zavoljeti više ako nekog drugog povrijediš. Zahvalnost je prvi korak prema sreći. Ako se odlučiš na taj put srest ćemo se i ja ću da ti pružim ruku. Biram da budem žena koja druge ohrabruje. Odbijam da budem ona koja podmeće nogu na kvarno. Probaj i ti... #hedonissima

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

- Izviniću se, ako se ti javno izviniš Anabeli i Blankici. Neću da Blankica čuje šta si joj pričala za majku. Praviš zlu krv među decom. Uzeću Leona. Ne možeš dokazati da sam se drogirao. Zbog Anabele sam se promenio, ali ti to nikada nećeš shvatiti. Voliš me i dalje, znam - stoji u porukama za koje Jasmina tvrdi da su Andrejeve i koje su, kako kaže, dovele do toga da ju je bivši dečko javno izvređao.

Anabela i Andrej se do zaključenja broja nisu javili na pozive.

Bonus video ATRAKTIVNA PEVAČICA POBRALA SVE SIMPATIJE: Gabrijela Pejčev zapevala na semaforu

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.