LUKSUZNO: Ana i Rasta prave BAZEN sa hidromasažerima i reflektorima od 30.000 evra (FOTO)
Ana i Rasta planiraju da radove privedu kraju do jeseni kako bi mogli da se usele u svoj novi dom, Foto: Zorana Jevtić

ŠIROKO

LUKSUZNO: Ana i Rasta prave BAZEN sa hidromasažerima i reflektorima od 30.000 evra (FOTO)

Stavljena je PVC stolarija, počela je izgradnja potkrovlja, a u dvorištu fontana, koja treba da se dovrši

Objavljeno:

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nakon što su odustali od razvoda i svom braku dali drugu šansu, nastavili su izgradnju kuće u Malom Mokrom Lugu. Njih dvoje žele da u ovom beogradskom naselju naprave pravi raj, pa će dobar deo dvorišta zauzeti bazen, u koji će uložiti 30.000 evra.

Poznati estradni par do detalja je osmislio kako treba da izgleda njihov budući dom, u koji planiraju što pre da se presele. Prizemlje i prvi sprat rezervisani su za stanovanje, dok će u potkrovlju bite smeštan spa i velnes centar, teretana i muzički studio. U dvorištu, koje se prostire na desetak ari, biće izgrađen bazen dimenzija četiri sa deset metara.

Radovi su znatno napredovali
Radovi su znatno napredovali foto: Public

Hidromasažeri

Kako smo saznali od izvora bliskog Ani i Rasti, bazen će se nalaziti iza kuće, odakle puca panorama Beograda. Radovi na njemu će početi za nekoliko dana. U cenu od 30.000 evra, koliko će ih koštati ovaj luksuz, uključeni su specijalno dizajnirane pločice po narudžbini, hidromasažeri, prečišćivači i pumpa za vodu, kao i reflektori koji će biti postavljeni oko bazena. Jedino za šta će morati dodatno da izdvoje novac jeste morska voda, koju će, po potrebi i u zavisnosti od kubikaže, plaćati od 500 do 1.500 evra.

Tragom ove informacije juče smo posetili plac u Malom Mokrom Lugu, gde se nalazi Anina i Rastina kuća. Tamo nismo zatekli majstore, ali smo primetili da je dosta toga urađeno od naše poslednje posete. Stavljena je PVC stolarija, počela je izgradnja potkrovlja, a u dvorištu fontana, koja treba da se dovrši. Komšija koga smo zatekli na ulici rekao nam je da reper redovno dolazi da obiđe majstore i vidi kako napreduje gradnja.

Fontana koja se gradi u Aninom i Rastinom dvorištu
Fontana koja se gradi u Aninom i Rastinom dvorištu foto: Public

Oduševljeni krajem

- Do skoro je ovde bilo radnika, ali je bilo hladno pa nisu nekoliko dana radili. Tačno je da će uraditi bazen iza kuće, evo već je urađena jedna fontana koja će se nalaziti odmah pored bazena. Rasta mi je rekao da planiraju da sve radove završe na jesen i da se do zime usele u kuću. Sviđa im se ovaj kraj, nije daleko od centra grada, a mirno je, nema toliko ljudi i saobraćaja - rekao je budući komšija pevačkog para, koji nas je zamolio da ostane anoniman.

Pevačica i reper juče nisu odgovarali na naše pozive.

?

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Kupuju još pet ari za garažu

Desetak ari placa nije dovoljno da se izgradi kuća, bazen i sve ostalo što su Ana i Rasta osmislili, pa su njih dvoje rešili da prošire dvorište.

- Plac iza njihove kuće je na prodaju, ima oko pet ari. Rasta mi je rekao da planira da ga kupi i da tamo izgradi garaže. Valjda čovek ima više auta pa mu treba dosta prostora za njih. Poslednji put sam ga ovde video pre otprilike mesec dana - kaže nam Anin i Rastin komšija.

Bonus video KARLEUŠA STEGLA KORSET I SNIMALA SE: Pokazala je bujne grudi iz svakog ugla, a komentari pljušte!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.