14 GODINA SU U SVAĐI: Ovo je razlog zbog kojeg Ana Nikolić i Emina Jahović ne razgovaraju DUŽE OD DECENIJE (FOTO)
Svađa je nastala oko najveće gluposti, Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

koja nebuloza!

14 GODINA SU U SVAĐI: Ovo je razlog zbog kojeg Ana Nikolić i Emina Jahović ne razgovaraju DUŽE OD DECENIJE (FOTO)

Pop pevačice Ana Nikolić i Emina Jahović već četrnaest godina ne razgovaraju, a sukob datira još od davne 2004. godine, kada su se obe takmičile na festivalu "Sunčane skale"

Objavljeno:

Tadašnje učesnice festivala dale su sve od sebe da zasijaju u punom sjaju i predstave svoje singlove, a pošto je bilo nezamislivo da se dve pevačice pojave u identičnim kreacijama, Emina Jahović našla se u problemu.

Emina je tada nastupala odmah posle Ane Nikolić koja je zasijala u provokativnoj toaleti s potpisom Roberta Kavalija, što ništa ne bi bilo čudno, da identičnu haljinu za nastup na istom festivalu nije odabrala i Emina!

Kada je posle generalne probe videla u čemu će Ana izvesti svoju pesmu "Srećan mi ne dolazi", te da nema nameru da se presvuče, pobesnela Emina je brže-bolje odložila svoju kreaciju, za koju se spekulisalo da je koštala oko četiri hiljade evra, napustila Kanli kulu i užurbano se uputila ka Budvi, kako bi pronašla kreaciju u kojoj će nastupiti i zaseniti Anu.

Mediji su tada brujali o ovom skandalu, a kako se šuška po estradnim kuloarima, Emina ovaj potez nikada nije oprostila Ani, sa kojom od tada ne razgovara.

Bonus video

KARLEUŠA STEGLA KORSET I SNIMALA SE: Pokazala je bujne grudi iz svakog ugla, a komentari pljušte!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.