INCIDENT NA SNIMANJU SPOTA: Bivši dečko Sandre Afrike pretukao njenog sadašnjeg, ona vrištala i plakala!
Sandra Afrika je raskinula dugogodišnju vezu sa svojim menadžerom, Foto: Dragana Udovičić

SUKOB

INCIDENT NA SNIMANJU SPOTA: Bivši dečko Sandre Afrike pretukao njenog sadašnjeg, ona vrištala i plakala!

Iako su Sandra i Mikiša raskinuli, on je i dalje zadužen za karijeru bivše devojke, te se i dalje bavi menadžerskim delom posla

Objavljeno:

Pevačica Sandra Afrika nedavno je snimila spot za duetsku pesmu sa Radišom Trajkovićem Đanijem, a kako prenose domaći mediji, bivši dečko popularne pevačice, Mikiša, upravo na tom snimanju prebio je njenog sadašnjeg partnera, fudbalera Vladimira Volkova.

Iako su Sandra i Mikiša raskinuli, on je i dalje zadužen za karijeru bivše devojke, te se i dalje bavi menadžerskim delom posla.

Sada je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim
Sada je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim foto: Damir Dervišagić

- Sandra i Mikiša su već bili na setu kada je došao Volkov. Iako između bivšeg i sadašnjeg mesecima vlada netrpeljivost, Sandra je najavila da će njen Vladimir biti na setu. Kada je on stigao na snimanje, od samog starta osetila se tenzija i atmosfera se iste sekunde promenila - priča za Alo izvor koji je sa kolegama radio na spotu.

- Problem je nastao nakon nekoliko sitnih opaski koje je Vladimir uputio Mikiši, a situacija je postajala sve neprijatnija. U jednom trenutku bivši dečko je zamolio Volkova da se ne meša u snimanje i da ostane po strani. Tada je fudbaler pukao i izazvao Mikišu da se potuku napolju. Govorio mu je da je kukavica i da mu ne sme ništa. Tada je Mikiša skočio i počeo da ga bije. Nije se znalo gde ga udara. Bilo je jezivo. Volkov je pokušao da uzvrati udarce, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je u jednom trenutku završio na podu. Posle nekoliko minuta, momci koji su sa mnom radili na snimanju konačno su uspeli da ih razdvoje. Čuo sam da Sandra vrišti i plače, a nakratko je i napustila set - priča izvor.

Incident se dogodio na snimanju spota
Incident se dogodio na snimanju spota foto: Damir Dervišagić

Generalni direktor produkcije zadužene za snimanje spota potvrdio je da se neprijatna situacija dogodila.

- Kada se radi o našoj produkciji, moram prvo reći da ranije nismo imali iskustva sa sličnim situacijama. Bio sam na tom snimanju i zaista se desila neprijatna situacija. Ja ne podržavam nikakav vid nasilja. Ne znam da li se kasnije umešala policija i kako su momci na kraju rešili čitavu situaciju. Nisam bio tu kada se sve dešavalo, zbog čega se smatram neadekvatnim da nešto o tome više kažem - rekao je generalni direktor produkcije Ljuba Radojević.

Bonus video RASTURIO KANADU: Ovo je Neletov povratak u rokenrol!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.