Mala Vladica iz Varljivog leta danas je opasna cica: Ima 47 godina, nije se udavala, nema dece, a njene VRELE FOTKE PROGONE NAS JOŠ OD LETOS (FOTO)
Ivana je u Varljivom letu glumila Petrovu (Slavko Štimac) sestru Vladicu, Foto: Printscreen

znate li o kome se radi?

Mala Vladica iz Varljivog leta danas je opasna cica: Ima 47 godina, nije se udavala, nema dece, a njene VRELE FOTKE PROGONE NAS JOŠ OD LETOS (FOTO)

Plavokose slatkice iz legendarnog domaćeg filma "Varljivo leto '68" se svi jako dobro sećamo. Ova glumica je danas izrasla u pravu lepoticu, prepoznatljivih plavih kovrdži i neodoljivog osmeha

Objavljeno: 13:24h

Talentovana Ivana Mihić danas ima 47 godina i izgleda savršeno. Harizma i osmeh kojim je plenila kao devojčurak, još sa prvom ulogom koja ju je davne 1986. godine vinula u vrh glumačke scene, i dan danas su joj zaštitni znak.

Iako je već zagazila u četvrtu deceniju, Ivana ima figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke.

Početkom leta na društvenim mrežama pojavile su se njene fotografije sa plaže na kojima je Ivana u bikiniju i na kojima se može videti njena savršena linija.

Glumica Ivana Mihić nije udata i nema decu. Kako je reč o umerenoj i skromnoj osobi koju ne prate skandali, o njenom privatnom životu se ne zna puno.

Ivana je aktivna korisnica društvenih mreža, a fotografije koje je letos objavila izazvale su pravu buru na internetu
Ivana je aktivna korisnica društvenih mreža, a fotografije koje je letos objavila izazvale su pravu buru na internetu foto: Printscreen

Ipak, prethodnih godina se šire tračevi o njenoj navodnoj vezi sa glumcem Mićkom Ljubičićem, jednim od omiljenih komičara, poznatog po čuvenom "Indeksovom pozorištu”.

Ivana sa ocem Gordanom Mihićem
Ivana sa ocem Gordanom Mihićem foto: Dragan Kadić

Bonus video

PEVAČICA RASPAMETILA FANOVE: Kaća napunila kadu, pa se opustila i snimala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.