Bio je FAVORIT u Zvezdama Granda, ostao je zapamćen po vezi sa Tanjom Savić, a onda je nestao! Evo kako DANAS izgleda Darko Filipović (FOTO)
Darko je na samom početku svoje muzičke karijere bio u vezi sa koleginicom Tanjom Savić, Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

Bio je FAVORIT u Zvezdama Granda, ostao je zapamćen po vezi sa Tanjom Savić, a onda je nestao! Evo kako DANAS izgleda Darko Filipović (FOTO)

Darko se poslednjih godina povukao iz medija i pojavljuje se tek ponekad u nekoj emisiji

Objavljeno:

Darko Filipović finalista je prve sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Svi ga znaju po megahitu "Ona, ona" i po nekadašnjoj ljubavnoj vezi sa koleginicom Tanjom Savić.

Darko se poslednjih godina povukao iz medija i pojavljuje se tek ponekad u nekoj emisiji. On je bio gost Saše Popovića u njegovoj emisiji posle dužeg vremena, gde je najavio veliki povratak na estradu.

Od kad se oženio, povukao se iz medija
Od kad se oženio, povukao se iz medija foto: Dragan Kadić

- Ja radim pun gas bez obzira što me dugo nije bilo na sceni Granda. Mnogi me sretnu, pitaju me: "Gde si, šta si, zašto te nema?". Međutim, ja imam neke privatne poslove od kojih mogu da živim i bez da se bavim pevanjem, ali uveliko radim na tome da pronađem neku dobru pesmu i da se vratim u kolosek - izjavio je Filipović u emisiji Zvezde Granda specijal.

Planira veliki povratak na estradu
Planira veliki povratak na estradu foto: Printscreen Youtube

Darko je danas srećno oženjen, a sa suprugom Jasminom ima kćerku Nastju.

Bonus video DARKO LAZIĆ POSVETIO TETOVAŽU DRUGOJ PEVAČICI: Ona nije mogla da sakrije oduševljenje, sve je objavila na Instagram!

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.