DA LI JE OVO U INAT PRIJOVIĆKI? Ljubu Perućicu ZAPROSILA devojka na nastupu, a njegov odgovor...
Ljubomir Perućica, Foto: Dragana Udovičić

šok za sve

DA LI JE OVO U INAT PRIJOVIĆKI? Ljubu Perućicu ZAPROSILA devojka na nastupu, a njegov odgovor...

I sam pevač je bio iznenađen

Objavljeno:

Naš mladi pevač nije ni slutio da će mu se dogoditi da ga nasred nastupa zaprosi devojka. Ipak, to se desilo dok je Ljubomir Perućica imao svirku u inostranstvu. No, to iznenađenje mu nije priredila njegova izabranica već obožavateljka.

Kako tvrdi izvor sa lica mesta, ona je došla u klub malo kasnije. U rukama je nosila šampanjac i dve čaše.

- U jednom trenutku, negde oko ponoći, jedna devojka je ušla u klub, noseći u jednoj ruci flašu šampanjca, dok je u drugoj imala dve čaše ukrašene mašnicama. Ona je prišla bini gde se nalazio Ljuba sa bendom, spustila sve što je nosila, kleknula i iz džepa izvadila malenu kutiju. Bend je u tom trenutku prestao da svira, Ljuba je bio šokiran, sa osmehom na licu, a ona je otvorila kutijicu i pitala ga da li želi da je oženi. Situacija je bila krajnje smešna, ali nimalo jednostavna, jer svi znamo da nekad fanovi znaju da budu previše opsesivni- istakao je izvor sa lica mesta.

I Perućica je potvrdio tu informaciju.

- Bila je kranje neobična situacija i pomalo smešna. Nije prvi put da se nešto ovako dešava, ali ova devojka je ipak otišla korak dalje. Posle nastupa smo pričali u garderobi, ja sam joj se zahvalio na tako velikoj ljubavi i objasnio da sam, ipak, sada zauzet čovek - rekao je Ljuba za pink.rs.

Bonus video:

SEKSI MAČKA: Soraja pokazala grudi u najvećem dekolteu do sada!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.