OPLELA PO BIVŠEM MUŽU: Sonja Vuksanović se specijalnom porukom obratila novoj Lukasovoj devojci!
Sonja Vuksanović, Foto: Damir Dervišagić

rat bivših supružnika

OPLELA PO BIVŠEM MUŽU: Sonja Vuksanović se specijalnom porukom obratila novoj Lukasovoj devojci!

Aca Lukas se, naime, provodio u sredu veče u jednom prestoničkom lokalu, a društvo mu je pravila devojka Božana Vujinović

Objavljeno:

Aca Lukas, zvezda naše folk muzike, objavio je najnovije fotografije sa devojkomBožanom Vujinović da bi bivšu Sonju Vuksanović napravio ljubomornom.

Ipak, Sonja je "Blicu" otkrila da ne mari za njega već da jedva čeka zvaničan razvod.

- Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan... da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajničkih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače i ubrza njegovu volju za potpisivanjem papira za razvod - kaže Sonja Vuksanović za "Blic".

Na pitanje da li joj ovakvi postupci njenog bivšeg muža zaista deluju kao potezi očajnika, Sonja ističe:

- Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi.

Aca Lukas se, naime, provodio u sredu veče u jednom prestoničkom lokalu, a društvo mu je pravila devojka Božana Vujinović. Pevač je isprva njihovu zajedničku fotografiju na kojoj joj rukom dodiruje gole noge postavio na svoj profil, potom je okačio fotografiju na kojoj je čvrsto drži uza se preko grudi.

Međutim, ubrzo je te slike izbrisao.

Ovo je lukas izbrisao
Ovo je lukas izbrisao foto: Instagram printscreen

Izvor blizak pevaču kaže da Lukas ne zna šta da radi i da svim ovim postupcima pokušava da bivšu suprugu napravi ljubomornom.

Ovo je lukas izbrisao
Ovo je lukas izbrisao foto: Instagram printscreen

Podsetimo, krah braka poznatog para dogodio se prošle godine kao kulminacija mnogobrojnih problema i afera koje su supružnici imali.

Sonja Vuksanović je u septembru prijavila Acu Lukasa za porodično nasilje. Folker ju je, kako je ona prijavila u policiji, udario pesnicom u glavu. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici.

Nakon što ju je pretukao, Lukas je davao oprečne izjave u medijima. Prvo je suprugu optužio da laže, a onda se izvinjavao. Aca Lukas je na kraju u Trećem osnovnom tužilaštvu sklopio sporazum o priznanju krivice za nasilje u porodici zbog napada na suprugu.

Pevač utehu pronalazi sa novim devojkama, a trenutna izabranica izaziva najviše pažnje. U pitanju je "Plejbojeva" zečica Božana Vujinović koja ima burnu prošlost. Privedena je u akciji suzbijanja prostitucije u Srbiji, povezivali su je sa aferom "harem", pre dve godine je pretučena na Dorćolu, optužena je za iznudu novca...

Učestvovala je na izboru "Playboy Playmates od the Year" na Filipinima i tada je osvojila titulu "Miss sexy body". Od tog trenutka kreću razni skandali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.