Modelsica tužila bivšeg supruga jer je GASIO CIGARETE PO NJOJ, a sada je doneta PRESUDA koja je sve samo ne OČEKIVANA!
Sindi se već godinama unazad sudi sa bivšim mužem zbog nasilja u porodici, Foto: Zorana Jevtić

SKANDAL

Modelsica tužila bivšeg supruga jer je GASIO CIGARETE PO NJOJ, a sada je doneta PRESUDA koja je sve samo ne OČEKIVANA!

Sindi se nadala da će tužbom za nasilje uspeti da ćerku vrati sebi

Objavljeno:

Bivšoj modelsici, Ivani Stamenković Sindi, pre tri godine sud je trajno oduzeo starateljstvo nad ćerkom Petrom, a spor tokom kojeg je pokušavala da je vrati je izgubila, da bi sada dočekala presudu za slučaj nasilja u porodici, u kojem je prijavila nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića, saznaje Blic.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Ivanu.

- Moja krivična prijava protiv Nikole gde me je tukao i gasio cigarete po meni, za koju imam sve dokaze i koju vodim od 2012. godine, posle promene sudije i javnog tužioca, a na insistiranje suprotne strane, presuđena je kao zastarela - rekla je Ivana Stamenković za Blic i dodala:

Osim što je izgubila starateljstvo nad ćerkom, Sindi je izgubila i proces za nasilje u porodici
Osim što je izgubila starateljstvo nad ćerkom, Sindi je izgubila i proces za nasilje u porodici foto: Zorana Jevtić

- Ne želim više ništa da komentarišem. Muka mi je od svega više. Toliko o našoj državi, toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika i toliko o silnim propagandama za borbu protiv nasilja nad ženama. To je sve što imam da kažem.

Sindi se nadala da će tužbom za nasilje uspeti da ćerku vrati sebi, do čega ovog puta nije došlo.

- Svi znaju da sam protivnik nasilja u porodici i da zastupam tezu da se nešto promeni u Srbiji kada su u pitanju prava žena koje trpe nasilje, da makar budemo malo bliže Evropi po tom pitanju - rekla je Sindi nedavno.

Slučaj nasilja u porodici je zastareo, prema navodima suda
Slučaj nasilja u porodici je zastareo, prema navodima suda foto: Damir Dervišagić

Podsećamo, Ivana je krajem 2016. godine dobila Pavlovića na sudu povodom tužbe za nasilje u porodici, ali je sud tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.

- Moj bivši suprug je bio osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - navela je prošlog leta Sindi, da bi se sada njene reči obistinile.

Sindi Models
Sindi Models foto: Zorana Jevtić

Stamenkovićeva već godinama nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem, a Sindi je prošlog meseca izjavila kako se nada da će jednog dana ipak živeti sa naslednicom.

- Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja - rekla je tada.

Bonus video IMA 6 GODINA I ZASENILA JE MAJKU: Bijonse prošetala haljinu kakvu do sad niste videli, ali ćerka joj je ukrala slavu!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.