SKANDALOZAN SNIMAK ĆERKE ALEKA BOLDVINA: Teturala se mrtva pijana u pocepanoj haljini, hvatala za međunožje, a grudi joj ispadale na sve strane! (VIDEO)
Glumac sa ćerkom, Foto: Reuter

problematična ćerka poznatog holivudskog para

SKANDALOZAN SNIMAK ĆERKE ALEKA BOLDVINA: Teturala se mrtva pijana u pocepanoj haljini, hvatala za međunožje, a grudi joj ispadale na sve strane! (VIDEO)

Manekenka koja je pre dve godine bila u rehabilitacionom centru zbog "emocionalnih trauma", ponovo je krenula sa opijanjem

Objavljeno:

Ajrland Boldvin (22) izašla je iz jednog kluba u Los Anđelesu samo u kratkoj haljinici koja joj se otkopčala toliko da su joj gotovo ispale grudi. Manekenka i ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina tako je pokazala grudnjak, ali za to nije preterano brinula.

Ajrland se svađala s nepoznatim dečkom ispred kluba, a u jednom trenutku izgledala je kao da će zaplakati. Prema svedocima, jedva je uspela da stoji na nogama.

Iste večeri, manekenka je eksirala tekile s prijateljicom, sa kojom je i pozirala za selfi. Ćerka glumačkog para pila je i zeleno pivo u pivnici slaveći Dan sv. Patrika. Podsetimo, Ajrland je pre tri godine bila na rehabilitaciji zbog "emocionalnih trauma" zbog kojih često ima običaj da preteruje sa alkoholom.

Njen otac Alek smatra da je Ajrland "zauvek povređena" nakon incidenta iz 2007. kada je procureo snimak telefonske poruke u kojoj glumac svoju ćerku naziva "nezahvalnom balavicom i prasicom".

- Zaključala sam bol duboko u sebi, trebala mi je intenzivna terapija - rekla je tada manekenka koja se takođe borila i sa poremećajem u ishrani. Bila je, kako je rekla, opsednuta kalorijama i vežbanjem, a nekada je jela i "kutije od pice da prevari glad". Brinula je zbog tuđih mišljenja i patila je zbog svake nesavršenosti na telu.

Nakon terapije, kako je kasnije otkrila, postala je "srećnija osoba".

- Promenila sam način razmišljanja i jednostavno naučila da prihvatim samu sebe kakva jesam - rekla je Ireland.

Bonus video

NAKON ŠTO JE ANA SEVIĆ UHVAĆENA SA DRUGIM: Evo kakvu je poruku Darko Lazić poslao bivšoj supruzi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.