O neobičnom VENČANJU Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović godinama su svi pričali, ali njihov RAZVOD bio je još luđi! (FOTO)
Glumac ima neobičnu ljubavnu priču, Foto: Dragan Kadić

nisu kao drugi

O neobičnom VENČANJU Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović godinama su svi pričali, ali njihov RAZVOD bio je još luđi! (FOTO)

Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo

Objavljeno:

Glumački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su bili punih 13 godina, a važili su za skladan par, koji se zabavljao godinama pre stajanja na "ludi kamen".

Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi malo potom na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

Dragan Mićanović je jako posvećen svojoj porodici
Dragan Mićanović je jako posvećen svojoj porodici foto: Dragana Udovičić

Posle bombardovanja 1999. godine Dragan je sa porodicom otišao u London, gde prvih šest meseci nije mogao da nađe posao.

Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora, kako je otkrio jednom prilikom. Ubrzo je ostvario uloge u britanskim ostvarenjima, kao i njegova supruga, omogućivši najbližima pristojan život, ali su odlučili da se vrate u Srbiju.

Ana i Dragan su se uvek divno slagali
Ana i Dragan su se uvek divno slagali foto: Dragan Kadić

2011. godine Mićanović se razveo od supruge, ali su, za razliku od većine parova koji se odluče na isto, ostali u odličnim odnosima i nastavili da sarađuju, da bi dve godine kasnije su snimili i reklamu za jednu banku. Govorili su kako im se ljubav ugasila, ali da su ostali veoma bliski.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Miloš Đurović

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.