TOŠIĆ SPREMA NAJVEĆE IZNENAĐENJE DOSAD: Kupuje Karleuši poklon od MILION I PO EVRA, a tek kad vidite šta je u pitanju...
Duško i Jelena su u srećnom braku već 10 godina, Foto: Daktilo

PRELEPO

TOŠIĆ SPREMA NAJVEĆE IZNENAĐENJE DOSAD: Kupuje Karleuši poklon od MILION I PO EVRA, a tek kad vidite šta je u pitanju...

Tošić se u poslednjih mesec dana dosta namučio oko ovog iznenađenja, za koje Jelena ne zna. Duško jako želi da sve ostane u tajnosti

Objavljeno:

Jelena Karleuša nije ni svesna šta joj je priredio suprug Duško Tošić povodom desetogodišnjice braka, koju će proslaviti 28. juna.

Prema saznanjima Kurira, fudbaler Bešiktaša će svojoj dragoj kupiti vilu u Istanbulu, tik uz Bosfor, u vrednosti od milion i po evra!

Tošić se u poslednjih mesec dana dosta namučio oko ovog iznenađenja, za koje Jelena ne zna. Duško jako želi da sve ostane u tajnosti dok ženi ne uruči ključeve u ruke, pa za ovo zna, kako se navodi, tek nekoliko njegovih prijatelja.

Predstojeća godišnjica će im sigurno zauvek ostati u sećanju
Predstojeća godišnjica će im sigurno zauvek ostati u sećanju foto: Printscreen Instagram

Njemu je bila potrebna pomoć da dođe do vlasnika vile, jednog uglednog turskog biznismena, pa je potegao veze ne bi li stupio u kontakt sa njim.

- Na kraju su se dogovorili da kuća postane Jelenina za 1,5 miliona evra. Vila ima 350 kvadratnih metara, veliko dvorište i terasu na kojoj dominira bazen. Ima više spavaćih soba, dva kupatila, ogroman dnevni boravak, veliku kuhinju i nekoliko zasebnih prostorija, od kojih je jedna namenjena za opuštanje uz bilijar. Duško je kaparisao kuću, a do proslave godišnjice braka trebalo bi da je isplati - otkriva izvor blizak fudbaleru.

Karleuša obožava Istanbul, često boravi kod supruga, pa se može reći da živi na relaciji Srbija - Turska.

Bonus video Džentlmenski uvod u Dan žena

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.