Bio je jedan od FAVORITA u Zvezdama Granda, a onda je PREKRŠIO UGOVOR i izbačen je iz Granda: Evo gde je danas i šta radi Renato Henc (FOTO)
Renato se prvi put u Zvezdama Granda pojavio u prvoj sezoni ovog takmičenja, Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

Bio je jedan od FAVORITA u Zvezdama Granda, a onda je PREKRŠIO UGOVOR i izbačen je iz Granda: Evo gde je danas i šta radi Renato Henc (FOTO)

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato Henc izbačen iz Grand produkcije. Sam Renato priznao je da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem

Objavljeno:

Ovaj pevač jedan je od retkih koji je prekršio stavke ugovora sa Grandom, pa ga je Saša Popović izbacio iz svoje diskografske kuće!

Renato Henc bio je finalista treće sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Nekoliko godina snimao je pesme za ovu izdavačku kuću i nastupao kao zvezda Granda, a onda se desilo nešto neočekivano.

Tada je snimio pesmu pod nazivom 'Šest nula
Tada je snimio pesmu pod nazivom "Šest nula" foto: Printscreen Youtube

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato Henc izbačen iz Grand produkcije. Sam Renato priznao je da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji Zvezda Granda potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato i dodao:

Renato je sada u jatu PGP-RTS-a
Renato je sada u jatu PGP-RTS-a foto: Dragana Udovičić

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa Grandom samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u Grandu. Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Edmunton

A post shared by Renato Henc (@renatohenc) on

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pevanjem, a to čini i danas. On je sada deo izdavačke kuće PGP-RTS. Iako je tokom takmičenja Zvezde Granda ugavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, on je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru.

#Biblioteka #dobravina #najednommest

A post shared by Renato Henc (@renatohenc) on

Sudeći po fotografijama sa Instagrama, on se nije mnogo fizički promenio od takmičenja koje ga je proslavilo, uživa maksimalno u životu, a u slobono vreme se bavi ribolovom.

Bonus video POBEGLA OD SVEGA: Evo gde se Emina sada nalazi, daleko od Turske i Srbije!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.