VREĐALA JE CELOG ŽIVOTA, A SAD SE DOTAKLA I NJENOG DETETA! Karleuša o budućnosti sina Seke Aleksić! (FOTO)
Seka Aleksić i Jelena Karleuša su već godinama u lošim odnosima, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

biće opet svađe na tviteru

VREĐALA JE CELOG ŽIVOTA, A SAD SE DOTAKLA I NJENOG DETETA! Karleuša o budućnosti sina Seke Aleksić! (FOTO)

Karleuša je u prošlosti nekoliko puta izvređala svoju koleginicu Seku Aleksić na Tviteru, ali ovoga puta u polemiku je uključila i priču o deci

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša je na svom tviter nalogu još prošle godine, neposredno nakon Sekinog porođaja, bez iole ustručavanja verbalno udarila direktno na koleginicu.

Naime, Seka je tada zahvalila Bogu na daru koji joj je pružio posle toliko vremena i pokušaja da dobije dete, a Karleuša se suprostavila postupcima i odlukama njene koleginice.

"Da li vi čitate sa posebnim zanimanjem ovo ludilo koje izjavljuje Seka Aleksić o svecima, Bogu i trudnoći? Paganium tremens uber seljačius", naglasila je Karleuša, upotrebivši izraz koji podseća na doktorski "delirium tremens", što predstavlja najtežu komplikaciju nervnog sistema.

Ovoga puta, JK se osvrnula na Sekinu izjavu o željama vezanim za budućnost njenog deteta i, evidentno, izrazila još jedno neslaganje sa njenim stavovima.

Podsetimo, Dari je zasmetalo što je Seka zakazala koncert u istom prostoru nekoliko dana pre nje, iako su bile u istoj emisiji kada je Bubamara najavljivala koncert. Aleksićeva u prvi mah nije mogla da poveruje da bi takvo nešto moglo da zasmeta njenoj koleginici pa joj je poželela uspešan koncert, ali Daru ove reči nisu smekšale te je objasnila da Sekin postupak nije "kolegijalan ni pošten", te da je ranije smatrala da je Aleksićeva "dobar čovek".

Bonus video

DRAMA PEVAČICE: Dara Bubamara dobila SEPSU zbog silikona u zadnjici?! Morala na hitnu operaciju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.