Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)

BALKANSKI DON ŽUAN

Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)

Igor Kojić uvek je, i pre Severine, preferirao poznate dame
Objavljeno: 16:44h

Kada se svojevremeno pojavila informacija da su Severina i Igor Kojić u vezi, javnost je bila šokirana. Njih dvoje su se venčali 22. novembra na "velikoj srpskoj svadbi" kako su je sami nazvali. Međutim, Severina nije jedina poznata dama sa kojom se "Kebin mali" zabavljao. Kojić je poznat po tome da je slab na žene iz javnog života, a ovo su sve njegove bivše. Alo, bre, trubači ko vam je rekao da stanete? Keba pravi havariju na Bežaniji! (FOTO)(VIDEO)

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

Sevina sestra: Ratovali smo sa Srbima, sahranili smo prijatelja zbog ćirilice i treba da joj dođem na svadbu?! 1. Jelena Žeželj Igor je bio u vezi sa poznatom voditeljkom i bivšom učesnicom Velikog brata, Jelenom Žeželj. Carski! Oduševićete se kada vidite limuzinu kojom su Seve i mali Keba otišli na svoju svadbu (VIDEO)

Instagram/gospodja_selezan

Zato je napravio skandal! Seve i Keba se posvađali pre svadbe! Koliko je ovo glup razlog?

Instagram/gospodja_selezan

Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Jelena i Igor su raskinuli nakon što je na internetu procurio njen porno-snimak. Ko je jači: Seve i Mali Keba ili Andrija i Anđelka? I zašto? (VIDEO) (ANKETA)

Instagram/gospodja_selezan
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.