BILA JE PRVA KOJA SE IZOPERISALA, UGROZILA SVOJE ZDRAVLJE I BORILA SE SA POROCIMA: Nestala je sa scene,  ali otkrili smo kako sada izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen

nekada je bila bomba

BILA JE PRVA KOJA SE IZOPERISALA, UGROZILA SVOJE ZDRAVLJE I BORILA SE SA POROCIMA: Nestala je sa scene, ali otkrili smo kako sada izgleda! (FOTO)

Bila je jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno govorila u javnosti

Objavljeno:

Pevačica Ivana Banfić je bila jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih hrvatskih pevačica koje su devedesetih žarile i palile na prostoru bivše Jugoslavije.

Međutim, tokom poslednjih godina Ivana se retko pojavljuje u medijima. Ivana je nedavno proslavila 25 godina karijere, koju su obeležili hitovi "Predaleko", "Žena zna", kao i čuveni duet sa Dinom Merlinom "Godinama".

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno govorila u javnosti, a to iskustvo joj nije ostalo u lepom sećanju.

"Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način", rekla je Ivana jednom prilikom.

#volimhrvatsku #ivanabanfic

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

Ivana je 2006. godine u maju mesecu potražila pomoć u zagrebačkoj bolnici, a u oktobru iste godine je krenula u klub za lečenje zavisnosti i tada je i sama postala svesna bolesti.

Bonus video

U TEŠKOJ NESREĆI SU JOJ SMRSKANI PRŠLJENOVI, NIJE MOGLA DA SE POMERA: Rodna kuća pevačice granda puna je ikona i njena majka verije da su je samo one spasle od SMRTI!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.