DARA BUBAMARA PORUČILA SEKI ALEKSIĆ: Ne bih svom NEPRIJATELJU uradila to, ali ima Boga!
Dara je gostovala u emisiji Amidži šou i tim povodom ispričala svoju stranu priče kada je u pitanju njen odnos sa Sekom Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

RAT SE NASTAVLJA

DARA BUBAMARA PORUČILA SEKI ALEKSIĆ: Ne bih svom NEPRIJATELJU uradila to, ali ima Boga!

Konačno smo imali prilike da čujemo i drugu stranu priče kada su u pitanju koncerti dveju nekadašnjih prijateljica

Objavljeno:

Animozitet koji je nastao između Seke Aleksić i Dare Bubamare nikako ne jenjava, a novosadska pevačica je ponovo dolila ulje na vatru prilikom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Amidži šou.

- Nije bitno u kakvim smo odnosima, ali nije tačno da je cela ova priča dogovorena, iako to sada govore sa njene strane. Ne možeš da dogovoriš tako da neko posle tvog zakazanog koncerta kaže da je njegov zakazan sedam dana pre. Kaže da mi želi sreću, ali zakaže sedam dana pre. Tu nema prijateljstva. Svako radi sebi i svako odgovara za svoje postupke - istakla je Dara, a zatim zaključila priču rečima:

Seka i Dara nekada su bile bliske prijateljice
Seka i Dara nekada su bile bliske prijateljice foto: Printscreen Instagram

- Mnogo me je pogodilo kad se sve to desilo jer smo bile prijateljice, ali pitajte nju što je svoj koncert zakazala sedam dana pre, a ne sedam dana posle mog koncerta. Ne razmišljam više o tome i svima želim sreću. Svi na estradi znaju da sam poštena i kolegijalna, da sve sama radim i ulažem. Ja svom neprijatelju ne bih uradila ono što je ona meni uradila, ali ima Boga - rekla je Dara.

Bonus video TURCI ZA KRAH BRAKA KRIVE SAMO EMINU: Evo zašto je Mustafa u stvari ostavio Jahovićku...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.