EDITA ZBOG NAPUŠTANJA MINISTARKI MORA NA SUD: Osnivačima benda dužna 100.000 evra!
Edita je nedavno na svom Instagram profilu objavila da je napustila bend koji ju je proslavio, Foto: Damir Dervišagić

EPILOG NA SUDU?!

EDITA ZBOG NAPUŠTANJA MINISTARKI MORA NA SUD: Osnivačima benda dužna 100.000 evra!

Raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna

Objavljeno:

Pevačica Edita Aradinović, koja je nedavno samoinicijativno napustila bend Ministarke, navodno će se naći na sudu sa osnivačima ovog popularnog ženskog sastava, Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, jer im nije isplatila 100.000 evra.

Kako Srpski telegraf saznaje, pošto je pre nekoliko dana odlučila da izađe iz benda uprkos tome što je imala ugovor do kraja godine po kojem mora da se pojavljuje na zakazanim nastupima i po kome ne može jednostrano da raskine saradnju, saradnici su rešili da je tuže.

Miloš i Filip, osnivači benda Ministarke, tvrde da pevačica nije do kraja ispoštovala ugovor
Miloš i Filip, osnivači benda Ministarke, tvrde da pevačica nije do kraja ispoštovala ugovor foto: Damir Dervišagić

- Filip je sa Editom napravio ugovor kada su počinjali sa radom. Po njemu su se on i Miloš obavezali da ulažu sredstva u bend Ministarke, a da će ona kao njen član kroz nastupe otplaćivati uložen novac. U pitanju je bilo 100.000 evra, koliko je uloženo u spotove i prvi album. Taj ugovor je na pet godina sklopljen u oktobru 2013. godine i još nije istekao - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Miletić je njoj obezbedio mega-hitove i duete sa najvećim zvezdama Severinom, Acom Pejovićem i Sašom Matićem. Finansirao je spotove, album, scenske nastupe, kao i učešće u šou-programu Tvoje lice zvuči poznato.

Ona je kroz nastupe kojih je stvarno bilo mnogo otplaćivala uloženi novac, ali ugovor nije do kraja ispoštovala, što je Filipa jako naljutilo i odlučio je da upotrebi klauzulu iz ugovora koju je Edita prekršila.

Kako dalje saznaje Srpski Telegraf, raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna.

Edita će od sada voditi solo karijeru
Edita će od sada voditi solo karijeru foto: Printscreen Instagram

- Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata - tvrde upućeni.

Edita je nekoliko puta, preko svog Instagram naloga, obaveštavala ljude o svom lošem zdravstvenom stanju, što sa druge strane pojedinima nije delovalo kao bahaćenje, već ozbiljan problem.

U želji da provere navode pokušano je da se stupi u kontakt sa Editom i producentom benda Ministarke Filipom Miletićem, ali se nisu odazvali.

Bonus video BAJAGA I INSTRUKTORI ODUVALI TORONTO: Muzika na struju spržila Kanadu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.