I dalje se VOLE ,iako su već dugo RAZVEDENI, a ovako izgleda SIN Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara (FOTO)
Zahar i Goca se i dalje vole i poštuju, iako već dugo više nisu u braku, Foto: Dragan Kadić

LIČI NA RODITELJE

I dalje se VOLE ,iako su već dugo RAZVEDENI, a ovako izgleda SIN Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara (FOTO)

Dok Gocina i Zaharova ćerka radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, njihov sin Miloš je reditelj

Objavljeno:

Pevačica Gordana Goca Lazarević i kompozitor Milutin Popović Zahar iz svog braka imaju sina Miloša i ćerku Mariju, koji se ne pojavljuju u javnosti.

Naime, iako su deca poznatih roditelja, ne vole da se eksponiraju u javnosti, pa domaća publika ne zna ni kako oni izgledaju.

Dok Gocina i Zaharova ćerka radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, njihov sin Miloš je reditelj. Između ostalog, bavi se režiranjem muzičkih spotova, a poslednji spot koji je uradio je onaj za prvu pesmu Stefana Živojinovića Druga liga.

Miloš je i sa svojom majkom pevačicom sarađivao na ovom polju, te je pre nekoliko godina režirao majci spot za pesmu Đinđuve.

Sin poznatog para u dugogodišnjoj j emotivnoj vezi sa devojkom Svetlanom, sa kojom planira i da stane na "ludi kamen".

- Navijam da njegova žena bude njegova sadašnja devojka Svetlana, mada mi neki zameraju što insistiram na tome jer može da se ispostavi da nije dobra za njega, a ja kažem da može da se ispostavi da je svaka sledeća milion puta gora. I ja sam takva. Kada nađem nekoga ko mi odgovara, ne idem dalje, ne tražim dalje jer ko hoće veće izgubi iz vreće. Meni je važno samo da se oni vole, a čini mi se da se baš vole. Svakako da se ja tu ne pitam mnogo, ali mi je drago što moja buduća snaja i ja imamo dobar odnos - ispričala je nedavno Goca i otkrila da joj teško palo kada se sin odselio iz njihove porodične kuće:

- Kada se odselio, i meni i njemu su to bili najteži životni trenuci. Kupila sam mu stan, a on je mislio da je bolje da ga izdaje i da me ne ostavlja samu u velikoj kući. Dobro sam razmislila i rekla mu da je to najpametnije za njega. Miloš se uvek oslanjao na mene, želela sam da bude odlučniji i da sam odgovara za svoje postupke. Bilo mu je teško da prihvatim i govorio je da sam ga oterala, dok nije shvatio zašto je odvajanje bilo korisno za njega - priznala je pevačica.

Bonus video Zavirite u bekstejdž: Lepa Brena digla Suboticu na noge uz najslađu i najvažniju podršku

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.