POSTALA JE I GLUMICA: Posle voditeljskog posla NADA MACURA će se pojaviti u omiljenoj srpskoj seriji!
Nada Macura, Foto: Printscreen/Youtube

šta sve ova žena neće raditi?

POSTALA JE I GLUMICA: Posle voditeljskog posla NADA MACURA će se pojaviti u omiljenoj srpskoj seriji!

Nada je veoma uzbuđena zbog novog angažmana koji je blizak njenom profesionalnom pozivu

Objavljeno:

Nakon što je počela vikendom da vodi Jutarnji program na Televiziji "Hepi", portparolka Hitne pomoći Nada Macura ostvariće se čak i kao glumica u seriji "Urgentni centar".

Nada je veoma uzbuđena zbog novog angažmana koji je blizak njenom profesionalnom pozivu. U seriji će zvati Nađa Lekić i pojaviće se u dve epizode.

- Tačno je da ću imati epizodnu ulogu u "Urgentnom centru" i drago mi je zbog toga. Biću doktorka u staračkom domu, što je blisko mom pozivu. Na setu ću biti sa jednim kolegom glumcem, koji glumi doktora, ali je pravi glumac, dok sam ja gost glumac. Nemam tremu jer već imam glumačkog iskustva. Do sada sam se oprobala na daskama koje život znače, a sada će to biti serija. Ostaje mi još da zaigram na filmu - kaže Nada, i dodaje:

- Glumcima ne smeta što igram sa njima. Svi mi pomažu kada treba i daju savete. Znaju da im ja neću uzeti posao jer mene gluma ne interesuje kao njih. Ja sam doktorka, a sve ovo ostalo što radim to je više hobi. Mislim da me glumci vole i da im je lepo sa mnom.

Jutarnji program na happy televiziji
Jutarnji program na happy televiziji foto: Printscreen/Youtube

Nada se inače u mjuziklu "Spamalot" našla u ulozi Boga koji savetuje Nikolu Koju kako da dođe do Svetog grala.

- To je bilo moje prvo iskustvo koje mi je dosta pomoglo danas u novim projektima. Tada su uz mene bili vrsni glumci od Jelene Jovičić do mnogo starijih glumačkih legendi. Glumila sam Boga i to je bilo jako važno za tu predstavu, svuda sam dobijala aplauze, gde god da smo se pojavljivali. Igrali smo u Beogradu i ostalim gradovima po Srbiji. Bio je tu i Novak Đoković -sa ponosom ističe Nada.

Macura je otkrila da li joj kolege iz Hitne pomoći, doktori i medicinske sestre zameraju što je popularna.

- Oni prate moj rad i podržavaju me, pričam im svoja iskustva ali za njih sam u ordinaciji samo doktorka - kaže Nada, koja je pored voditeljskog i glumačkog angažmana u jednom trenutku bila čak i di-džej, pa je u noćnom klubu puštala muziku.

- Ljudima sam interesantna i zovu me za različite uloge. Sve što mislim da ima smisla prihvatim - rekla je Nada za Blic.

Bonus video:

IZBACILA DEKOLTE U PRVI PLAN: Nina Radulović obukla usku haljinu i napravila HAOS

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.